De voordelen van Hussel

Je hebt al Mobiel van KPN of Telfort. Combineer je dit met Hussel Thuis? Dan krijg je extra Husselvoordelen.

€ 5,00 Entertainmentvoordeel
met KPN Hussel

Kies je voor internet en mobiel in je Hussel? Dan krijg je iedere maand € 5,00 korting op je internet als je ook 1 van de volgende entertainmentopties kiest: FOX Sports, Pluspakket, Film1 of Spotify.

Tech Desk
met KPN Hussel

Wil je net wat meer service voor je KPN-apparatuur? De Tech Desk is een uitbreiding op de normale klantenservice van KPN.

Voordelige Kids Sim
met KPN Hussel

Als je een KPN mobiel abonnement hebt, kun je ook een Kids Sim bestellen. De Kids Sim is bedoeld voor elk kind dat toe is aan zijn of haar eerste mobiel. De Kids Sim heeft 1 GB internet en onbeperkt bellen/sms'en, dure 0900-nummers worden geblokkeerd en bellen in het buitenland staat uit. Zo krijg je nooit onverwachts hoge kosten.

Onderling Gratis Bellen
met KPN Hussel

Heb je een vast nummer en 1 (of meer) mobiele abonnementen op één adres in je Hussel? Dan bel je gratis onderling met elkaar.

Breid jouw Hussel uit

Breid jouw Hussel uit met internet (en tv) voor thuis. Jij bepaalt en past jouw Hussel elke keer zelf weer gemakkelijk aan.

Hussel Thuis
met internet

  • Kies zelf je internetsnelheid
  • Voeg entertainmentopties toe die je graag kijkt of luistert
  • Extra Husselvoordelen

Actie: 3 mnd Internet en TV van € 52,50 voor € 35,- /mnd
i.c.m. een 1-jarig abonnement en excl. 25,- eenmalige activatiekosten

Hussel Thuis
met internet en TV

  • Kies zelf je internetsnelheid
  • Kies zelf het aantal tv's waarop je wilt kijken
  • Voeg entertainmentopties toe die je graag kijkt of luistert
  • Extra Husselvoordelen

Actie: 3 mnd Internet en TV van € 52,50 voor € 35,- /mnd
i.c.m. een 1-jarig abonnement en excl. 25,- eenmalige activatiekosten

Veelgestelde vragen:

Ja, de Husselvoordelen worden automatisch verrekend. Daar hoef je niks voor te doen. Je ziet de Husselvoordelen terug op de factuur. Als je gebruikt wilt maken van Entertainmentvoordeel moet je wel zelf een entertainmentoptie kiezen. De € 5,00 korting op je internetabonnement verrekenen we automatisch.
Ja, dat kan. Hiervoor moet je eerst jouw huidige abonnement opzeggen. Vervolgens krijg jij een speciale link vanuit KPN om een abonnement af te sluiten op dezelfde gegevens. Op die manier loopt jouw betaling via KPN en ontvang jij Husselvoordelen. Voor jou verandert er verder niets, jouw gegevens (zoals afspeellijsten in Spotify) blijven bestaan.
Ja, dat kan. Als je kiest voor Netflix of Spotify, krijg je € 5,00 korting op je internetabonnement. Andere entertainmentopties zoals FOX Sports, Pluspakket en Film1 zijn alleen voor klanten die ook TV in hun Hussel nemen.

Als klant bij Telfort behoud je de voordelen van jouw Telfort abonnement (zoals Telfort Combivoordeel of Telfort Compleet). Je krijgt geen nieuwe voordelen op jouw bestaande Telfort producten. Wel krijg je Husselvoordelen op de KPN producten die je wilt bestellen.

Een andere vraag?

Heb je toch nog een andere vraag? Kijk dan gerust rond op de servicepagina´s als je al klant bent of als je meer wilt weten over de installatie van je producten.

Ga naar service