De voordelen van Hussel

Je hebt al Telfort Thuis. Combineer je dit met Hussel Mobiel? Dan krijg je extra Husselvoordelen.

Korting op Mobiel
met KPN Hussel

Heb je internet en mobiel in je Hussel? Dan krijg je iedere maand tot € 7,50 korting op je mobiele abonnementen. Hoeveel korting je krijgt, is afhankelijk van welk abonnement je kiest.

Voordelige Kids Sim
met KPN Hussel

Als je een KPN mobiel abonnement hebt, kun je ook een Kids Sim bestellen. De Kids Sim is bedoeld voor elk kind dat toe is aan zijn of haar eerste mobiel. De Kids Sim heeft 1 GB internet en onbeperkt bellen/sms'en, dure 0900-nummers worden geblokkeerd en bellen in het buitenland staat uit. Zo krijg je nooit onverwachts hoge kosten.

MB's delen
met KPN Hussel

Met KPN Hussel deel je gemakkelijk MB's met al je huisgenoten met een KPN Mobiel abonnement.

Onderling Gratis Bellen
met KPN Hussel

Heb je een vast nummer en 1 (of meer) mobiele abonnementen op één adres in je Hussel? Dan bel je gratis onderling met elkaar.

Breid jouw Hussel uit

Breid jouw Hussel uit met een telefoon met abonnement of een sim only. Jij bepaalt en past jouw Hussel elke keer zelf weer gemakkelijk aan.

Telefoon met abonnement

  • Altijd keuze uit de nieuwste telefoons
  • In één keer je telefoon afbetalen of per maand een vast bedrag
  • Voor 23:59 uur besteld = morgen in huis!

Sim Only

  • Als je telefoon nog goed is of je liever zelf een telefoon koopt
  • Kies je eigen data- en belbundel
  • De vrijheid om maandelijks je abonnement aan te passen

Veelgestelde vragen:

Ja, de Husselvoordelen worden automatisch verrekend. Daar hoef je niks voor te doen. Je ziet de Husselvoordelen terug op de factuur.

Voor kinderen of tieners die nog geen eigen abonnement kunnen nemen is er de Kids Sim. Het maandbedrag op deze simkaart staat vast, zodat je nooit onverwachte kosten maakt. Extra bundels en andere extra's kunnen dus niet worden aangezet. Bellen naar 0900-nummers en bellen naar het buitenland kan je blokkeren via de klantenservice.

Heb jij in jouw Hussel ook Internet voor thuis? Dan kun je daar Unlimited Data bij nemen.

Unlimited Data is niet beschikbaar voor klanten die alleen KPN Mobiel hebben. Klanten van met Internet voor thuis van Telfort of XS4ALL moeten eerst overstappen naar KPN Thuis om in aanmerking te komen voor Unlimited Data.

Als klant bij Telfort behoud je de voordelen van jouw Telfort abonnement (zoals Telfort Combivoordeel of Telfort Compleet). Je krijgt geen nieuwe voordelen op jouw bestaande Telfort producten. Wel krijg je Husselvoordelen op de KPN producten die je wilt bestellen.

Een andere vraag?

Heb je toch nog een andere vraag? Kijk dan gerust rond op de servicepagina´s als je al klant bent of als je meer wilt weten over de installatie van je producten.

Ga naar service