De voordelen van Hussel

Je hebt al Hussel Mobiel. Combineer je dit met Hussel Thuis? Dan krijg je extra Husselvoordelen.

€ 5,00 Entertainmentvoordeel
met KPN Hussel

Kies je voor Internet en Mobiel in je Hussel? Dan krijg je iedere maand € 5,00 korting op je Internet als je ook een entertainmentoptie kiest. Je kan o.a. kiezen uit Spotify, FOX Sports, Pluspakket, Film1.

Korting op Mobiel
met KPN Hussel

Heb je Internet en Mobiel in je Hussel? Dan krijg je iedere maand € 5,00 of € 7,50 korting op je mobiele abonnement. Hoeveel korting je krijgt, is afhankelijk van welk abonnement je kiest.

Onderling Gratis Bellen
met KPN Hussel

Heb je 2 (of meer) mobiele abonnementen of een vaste telefoon van KPN op één adres in je Hussel? Dan bel je gratis onderling met elkaar.

MB's delen
met KPN Hussel

Met KPN Hussel deel je gemakkelijk MB's met al je huisgenoten met een KPN Mobiel abonnement.

Voordelige Kids Sim
met KPN Hussel

Als je een KPN mobiel abonnement hebt, kun je ook een Kids Sim bestellen. De Kids Sim is bedoeld voor elk kind dat toe is aan zijn of haar eerste mobiel. De Kids Sim heeft 1 GB internet en onbeperkt bellen/sms'en, dure 0900-nummers worden geblokkeerd en bellen in het buitenland staat uit. Zo krijg je nooit onverwachts hoge kosten.

Unlimited Data
met KPN Hussel

Met KPN Hussel heb je de mogelijkheid om te kiezen voor onbeperkt data op je mobiel als je thuis ook Internet van KPN hebt.

Tech Desk
met KPN Hussel

Wil je net wat meer service voor je KPN-apparatuur? De Tech Desk is een uitbreiding op de normale klantenservice van KPN.

Breid jouw Hussel uit

Breid jouw Hussel uit met internet (en tv) voor thuis. Jij bepaalt en past jouw Hussel elke keer zelf weer gemakkelijk aan.

Internet

  • Kies zelf je internetsnelheid
  • Voeg entertainmentopties toe die je graag kijkt of luistert
  • Extra Husselvoordelen

Tijdelijk: 6 mnd Internet en TV van € 52,50 voor € 35,- /mnd
i.c.m. een 1-jarig abonnement en excl. 25,- eenmalige activatiekosten

Internet en TV

  • Kies zelf je internetsnelheid
  • Kies zelf het aantal tv's waarop je wilt kijken
  • Voeg entertainmentopties toe die je graag kijkt of luistert
  • Extra Husselvoordelen

Tijdelijk: 6 mnd Internet en TV van € 52,50 voor € 35,- /mnd
i.c.m. een 1-jarig abonnement en excl. 25,- eenmalige activatiekosten

Veelgestelde vragen:

Ja, de Husselvoordelen worden automatisch verrekend. Daar hoef je niks voor te doen. Je ziet de Husselvoordelen terug op de factuur. Als je gebruikt wilt maken van Entertainmentvoordeel moet je wel zelf een entertainmentoptie kiezen. De € 5,00 korting op je internetabonnement verrekenen we automatisch.
Ja, dat kan. Hiervoor moet je eerst jouw huidige abonnement opzeggen. Vervolgens krijg jij een speciale link vanuit KPN om een abonnement af te sluiten op dezelfde gegevens. Op die manier loopt jouw betaling via KPN en ontvang jij Husselvoordelen. Voor jou verandert er verder niets, jouw gegevens (zoals afspeellijsten in Spotify) blijven bestaan.
Ja, dat kan. Als je kiest voor Netflix of Spotify, dan kun je entertainmentvoordeel krijgen op je internetabonnement. Andere entertainmentopties zoals FOX Sports, Pluspakket en Film1 zijn alleen voor klanten die ook TV in hun Hussel nemen.

Voor kinderen of tieners die nog geen eigen abonnement kunnen nemen is er de Kids Sim. Het maandbedrag op deze simkaart staat vast, zodat je nooit onverwachte kosten maakt. Extra bundels en andere extra's kunnen dus niet worden aangezet. Bellen naar 0900-nummers en bellen naar het buitenland kan je blokkeren via de klantenservice.

Heb jij in jouw Hussel ook Internet voor thuis? Dan kun je daar Unlimited Data bij nemen.

Unlimited Data is niet beschikbaar voor klanten die alleen KPN Mobiel hebben. Klanten van met Internet voor thuis van Telfort of XS4ALL moeten eerst overstappen naar KPN Thuis om in aanmerking te komen voor Unlimited Data.

Ja. Per dag kun je zo veel internet gebruiken als je nodig hebt. Gebruik je meer dan 5GB in 1 dag? Dan kun je zo vaak je wilt 1GB extra activeren via sms of MijnKPN om weer op volle snelheid te internetten.

MB’s delen

Heb je meerdere KPN Mobiel abonnementen op hetzelfde huisadres? Met Unlimited Data kun je jouw MB’s delen. Per maand kun je maximaal 25 GB delen met andere simkaarten in het huishouden.

Unlimited Data in Europa

Per maand kun je maximaal 20 GB roamen in de EU. Gebruik je meer dan 20 GB? Dan verlagen we je internetsnelheid naar 64 Kb/s downloadsnelheid en 32 Kb/s uploadsnelheid, maar blijf je natuurlijk gewoon bereikbaar.

Een andere vraag?

Heb je toch nog een andere vraag? Kijk dan gerust rond op de servicepagina´s als je al klant bent of als je meer wilt weten over de installatie van je producten.

Ga naar service

Toch opzoek naar iets anders?

5G-netwerk

Wil je meer informatie over het 5G-netwerk? Dit is het netwerk waarop je kunt internetten. Met ons netwerk ben je lekker vrij om te doen wat je maar wilt.

Alle smartphones

Wil je liever een abonnement met een nieuw toestel? Kies dan voor een van onze mobiele abonnementen en het abonnement dat bij jou past.

Beter netwerk

Wil je meer weten over ons vaste en mobiele netwerk? Wij zorgen er al meer dan een eeuw voor dat jij beter verbonden bent. En hierdoor beter kan doen, wat jij wilt.