HTC toestellen bij KPN


Met de keuze voor een HTC smartphone kies je voor geavanceerde en vooruitstrevende toestellen op het gebied van multimedia, entertainment en techniek. Bij KPN vind je altijd de nieuwste modellen. Of je nu kiest voor de HTC U11, de HTC 10 of de HTC U Play; ze komen geheel tot hun recht op het razendsnelle 4G-netwerk van KPN met landelijke dekking.

HTC smartphones
HTC U11

HTC U11: ultra strak design

De HTC U11 is voorzien van de nieuwste technologie en design. De telefoon glanst en verandert van kleur bij elke beweging. Het materiaal dat gebruikt is, is ijzerstek waardoor de HTC U11 een stevig toestel is.


Edge Sense
voor jouw gemak

Met het innovatieve Edge Sense activeer je met een simpele knijpbeweging apps en maak je foto's. Het is nog nooit zo makkelijk geweest! De HTC U11 heeft een geavanceerde smartphonecamera. Maak haarscherpe foto's en selfies met prachtige kleuren en details.

Bekijk HTC U11
HTC 10

HTC 10: beste camerasnufjes

De HTC 10 is voorzien van een aantal flinke verbeteringen ten opzichte van voorgaande toestellen van HTC. Zo is de smartphone voorzien een groot beeldscherm met QHD resolutie. De Snapdragon 820-chip en 4GB RAM zorgen voor een optimale gebruikerservaring.

Maak de mooiste foto's

De HTC 10 heeft een camera van wereldklasse; zo heeft het als eerste optische beeldstabilisatie in de voor- en hoofdcamera, 12 megapixels en een snellere laserautofocus. De camera van de HTC 10 heeft één van de hoogste scores voor de camerakwaliteit van een telefoon tot nu toe.

Bekijk HTC 10


HTC U Play

HTC U Play: jouw assistent

De HTC U Play is een slimme smartphone die zich automatisch aanpast aan jouw voorkeuren. Je hebt toegang tot de nieuwste HTC Sense Companion technologie waarmee het toestel fungeert als jouw persoonlijke assistent. Het verfijnde design is stijlvol en garandeert gemakkelijk in gebruik.

Bekijk HTC U Play


HTC Squeez

Squeez-en met je HTC

Met het innovatieve Edge Sense van de HTC U11 kun je via een simpele knijpbeweging foto’s maken, apps activeren, Google Assistant oproepen, spraakopnames maken en ander plezier uit je telefoon persen. Zoeken naar de juiste knoppen of je hand in onmogelijke bochten wringen, is hiermee voorgoed verleden tijd. Zelfs met een hoesje erom. De HTC U11 is de eerste smartphone waarmee je kan squeez-en!

Beleef HTC bij KPN

Mobiel

In 6 stappen je online contacten beheren

Innovatie & Techniek

Een (tweedimensionaal) kijkje in de wereld van Virtual Reality

Mobiel

Acht handige tips om je smartphone sneller te maken

Andere topmerken bij KPN