HTC telefoons bij KPN


Sorry, op dit moment verkopen wij geen HTC telefoons.

Benieuwd naar ons huidige aanbod telefoons? Bekijk het in de webshop.

Naar de shop

HTC U12 Plus: dubbele camera’s

De HTC U12+ is van glas en heeft een aluminium frame, wat erg stevig aanvoelt. Het 6-inch Quad HD-scherm heeft een ultieme kleurenpallet, waardoor de kleuren van je scherm afspatten. Met de dubbele camera’s, zowel aan de voor- als achterkant, maak je de meest gedetailleerde foto’s.

De interactieve randen komen tot leven
De HTC U12+ heeft drukgevoelige knoppen en interactieve randen, waardoor je meer kunt doen met één hand. De Edge Sense is zo ingesteld dat je het toestel met zowel je linker- als je rechterhand kunt gebruiken, hoe handig is dat!

HTC U Play: jouw assistent

De HTC U Play is een slimme smartphone die zich automatisch aanpast aan jouw voorkeuren. Je hebt toegang tot de nieuwste HTC Sense Companion technologie waarmee het toestel fungeert als jouw persoonlijke assistent. Het verfijnde design is stijlvol en garandeert gemakkelijk in gebruik.

Squeez-en met je HTC
Met het innovatieve Edge Sense van de HTC U11 kun je via een simpele knijpbeweging foto’s maken, apps activeren, Google Assistant oproepen, spraakopnames maken en ander plezier uit je telefoon persen. Zoeken naar de juiste knoppen of je hand in onmogelijke bochten wringen, is hiermee voorgoed verleden tijd. Zelfs met een hoesje erom. De HTC U11 is de eerste smartphone waarmee je kan squeez-en!

Andere topmerken bij KPN


KPN B.V. treedt op als vrijgesteld bemiddelaar voor KPN Finance B.V. en bemiddelt uitsluitend voor KPN Finance B.V. KPN B.V. en KPN Finance B.V. geven geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden. Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaard formulier vind je hier.