HTC toestellen bij KPN


Met de keuze voor een HTC smartphone kies je voor geavanceerde en vooruitstrevende toestellen op het gebied van multimedia, entertainment en techniek. Bij KPN vind je altijd de nieuwste modellen. Of je nu kiest voor de HTC U12 of HTC U11; ze komen geheel tot hun recht op het razendsnelle 4G-netwerk van KPN met landelijke dekking.

HTC smartphones
HTC U12 Plus

HTC U12 Plus: dubbele camera’s

De HTC U12+ is van glas en heeft een aluminium frame, wat erg stevig aanvoelt. Het 6-inch Quad HD-scherm heeft een ultieme kleurenpallet, waardoor de kleuren van je scherm afspatten. Met de dubbele camera’s, zowel aan de voor- als achterkant, maak je de meest gedetailleerde foto’s.

De interactieve randen komen tot leven

De HTC U12+ heeft drukgevoelige knoppen en interactieve randen, waardoor je meer kunt doen met één hand. De Edge Sense is zo ingesteld dat je het toestel met zowel je linker- als je rechterhand kunt gebruiken, hoe handig is dat!

Bekijk HTC U12 Plus
HTC U11

HTC U11: ultra strak design

De HTC U11 is voorzien van de nieuwste technologie en design. De telefoon glanst en verandert van kleur bij elke beweging. Het materiaal dat gebruikt is, is ijzerstek waardoor de HTC U11 een stevig toestel is.


Edge Sense voor jouw gemak

Met het innovatieve Edge Sense activeer je met een simpele knijpbeweging apps en maak je foto's. Het is nog nooit zo makkelijk geweest! De HTC U11 heeft een geavanceerde smartphonecamera. Maak haarscherpe foto's en selfies met prachtige kleuren en details.

Bekijk HTC U11


HTC U Play

HTC U Play: jouw assistent

De HTC U Play is een slimme smartphone die zich automatisch aanpast aan jouw voorkeuren. Je hebt toegang tot de nieuwste HTC Sense Companion technologie waarmee het toestel fungeert als jouw persoonlijke assistent. Het verfijnde design is stijlvol en garandeert gemakkelijk in gebruik.

Bekijk HTC U Play


HTC Squeez

Squeez-en met je HTC

Met het innovatieve Edge Sense van de HTC U11 kun je via een simpele knijpbeweging foto’s maken, apps activeren, Google Assistant oproepen, spraakopnames maken en ander plezier uit je telefoon persen. Zoeken naar de juiste knoppen of je hand in onmogelijke bochten wringen, is hiermee voorgoed verleden tijd. Zelfs met een hoesje erom. De HTC U11 is de eerste smartphone waarmee je kan squeez-en!

Beleef HTC bij KPN

Mobiel

In 6 stappen je online contacten beheren

Innovatie & Techniek

Een (tweedimensionaal) kijkje in de wereld van Virtual Reality

Mobiel

Acht handige tips om je smartphone sneller te maken

Andere topmerken bij KPN