Hierom kies je voor KPN

Dit doen wij voor jou:

Wij zijn blij dat je klant van ons bent! Met passie werken we aan onze veilige, betrouwbare en toekomstbestendige netwerken en diensten, zodat mensen altijd en overal met elkaar verbonden kunnen zijn en om tegelijkertijd een welvarendere en schonere wereld te creëren. Hieronder leggen we uit wat we voor jou doen.

Veilig en stabiel internet

Netwerk

Wij investeren in de capaciteit van het netwerk om de kwaliteit en stabiliteit nog verder te verbeteren. Zo hoeven de On Demand televisieprogramma’s die jij graag bekijkt een minder lange weg af te leggen en zijn dus sneller te raadplegen. Van Netflix hebben wij de hoogste rating in Nederland over snelheid en betrouwbaarheid van de dienst. Daarnaast hebben wij voor de buitengebieden via 4G een mobiele oplossing beschikbaar gesteld die jou verbindt met snel internet. Daarbij zullen wij vanaf 1 juli de internetsnelheden per pakket verhogen.

Service met een glimlach

Service

Service is voor velen een belangrijk onderwerp. Onze klantenservice is dag en nacht gratis bereikbaar via telefoon, chat en social media. Ook kunnen klanten steeds meer zelf regelen via MijnKPN en de MijnKPN app. Daarnaast bieden wij ook toestelhulp om jou te helpen met veelvoorkomende problemen en instellingen. Dit jaar hebben we de prijs voor beste internetdienstverlener gewonnen. Deze prijs werd uitgereikt door Opiness.

Onze service op een rij:

  • Je mag ons altijd gratis bellen
  • Je krijgt na bestelling een gratis installatiemonteur
  • Je kunt online je internet verbeteren met onze handige servicetools

Entertainment voor jou

Entertainment

Onlangs hebben wij 14 nieuwe HD zenders toegevoegd, die voorheen alleen in SD beschikbaar waren. Deze kun je via je Interactieve TV bekijken. Daarnaast is de Interactieve TV app compleet vernieuwd en heeft een aantal mooie nieuwe functies gekregen. Je kon al tv-kijken, de TV Gids gebruiken en opnames inplannen en bekijken. Maar nu kun je ook:

  • Programma’s 7 dagen terug kijken
  • Via een Chromecast tv-kijken op jouw televisie
  • In het buitenland programma's en films kijken

Veilig internetten

Veiligheid

Het internet veilig houden doen wij samen met jou. Zo kan jij jouw eigen internetverbinding beveiligen met onder andere een virusscanner en een sterk wachtwoord op je router. Er werken veel verschillende teams continu om het netwerk stabiel te houden en te verbeteren. Wij hebben onze eigen ethische hackers in dienst. En zij testen voortdurend onze producten en diensten, zoals bijvoorbeeld MijnKPN.

Standaard krijg je gratis KPN Veilig bij onze Internet en TV pakketten:

  • Virusscanner voor 2 apparaten
  • Geschikt voor PC, laptop, iMac, iPhone & Android
  • Automatisch gratis updates voor optimale bescherming

Dit zeggen anderen over ons:

Dagelijks werken we hard om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. We zijn dan ook ontzettend trots dat ons werk wordt beloond met positieve beoordelingen van onder andere de Consumentenbond én Tweakers.

Consumentenbond geeft KPN een 8

KPN blinkt uit in klantenservice

In het januarinummer (2017) vergelijkt de Consumentenbond de grootste spelers op de markt: Ziggo en KPN. Op het gebied van tv scoort KPN hoger, vanwege de goede beeldkwaliteit. KPN blinkt verder uit in klantenservice.

KPN wint Tweakers Award

KPN wint Tweakers Award 2017/2018

In de categorie Populairste Mobiele Provider staat KPN bovenaan met 23,3% van de stemmen. Tweakers is dé technologie-site met duizenden kritische leden die op élk detail letten.

Opiness-award

KPN Internet wint Beste Service Award 2018

Dit jaar hebben we de prijs voor beste internetdienstverlener gewonnen. Deze prijs werd uitgereikt door Opiness. Elk jaar reikt Opiness de ‘Beste Service Award’ uit op basis van klantenreviews.


KPN.com wint WUA-Award

KPN.com wint Telecompakket WUA-Award 2018

WUA-award

KPN.com wint Mobiel met Abonnement WUA-Award 2018

Ook interessant voor jou:

Mobiel

In heel de EU online tv-kijken met de iTV app

Innovatie & Techniek

Betaal je App Store apps via je KPN factuur

Innovatie & Techniek

Waarom je Spotify Premium van KPN moet hebben