Garantietermijn van de Draadloze Verbindingsset, WiFi Versterker of de afstandsbediening


Introductie:

Je hebt 2 jaar garantie op de Draadloze Verbindingsset, WiFi Versterker of de afstandsbediening. Bewaar daarom je rekening of kassabon goed.

Tip:
Voor retour of omruilen maakt het niet uit of je het apparaat via de webshop van KPN, een KPN Monteur of via MijnKPN hebt gekocht.

Stappen:

Retour Draadloze Verbindingsset of afstandsbediening binnen 14 dagen
Wil je de Draadloze Verbindingsset of de afstandsbediening binnen 14 dagen na aankoop omruilen of retourneren, ga dan naar een KPN winkel bij je in de buurt. Neem je kassabon (of monteursbon of maandfactuur van het alles-in-1 pakket), voor een voorbeeld zie de bijlage onder aan de pagina, van de Draadloze Verbindingsset of de afstandsbediening mee.

Retour WiFi versterker binnen 30 dagen
Voor de WiFi versterker geldt er een termijn van 30 dagen voor het omruilen of retourneren, hiervoor ga je naar  een KPN winkel bij je in de buurt. Neem je kassabon (of monteursbon of maandfactuur van het alles-in-1 pakket), voor een voorbeeld zie de bijlage onder aan de pagina, van de WiFi versterker mee.
 

Aanspraak op garantie
Is je Draadloze Verbindingsset, WiFi Versterker of de afstandsbediening binnen garantietermijn defect, ga dan naar een KPN winkel bij je in de buurt. Neem je kassabon (of monteursbon of maandfactuur van het alles-in-1 pakket) van de Draadloze Verbindingsset, WiFi Versterker of de afstandsbediening mee.

Heb je de Draadloze Verbindingsset, WiFi Versterker of de afstandsbediening via MijnKPN of via de  klantenservice gekocht, dan kun je via MijnKPN je factuur van het apparaat uitprinten.

Via MijnKPN

  1. Log in op MijnKPN met je KPN-ID.
    Heb je geen KPN-ID of wil je weten wat dit is, bekijk dan deze pagina.
    Ben je de gebruikersnaam of wachtwoord van KPN-ID vergeten? Reset dan je wachtwoord of maak een nieuwe gebruikersnaam aan.

  2. Klik in MijnKPN op de groene knop [ Thuis]
    Image

  3. Klik op  Facturen

 

 

Vind je dit antwoord nuttig?

Kunt u dit kort toelichten?

Dank voor uw reactie

Wij zullen uw reactie gebruiken om onze antwoorden te verbeteren.

Vertel ons hoe we dit antwoord nuttiger kunnen maken.