Spectaculaire auto's en verrassingsoptreden

In Willie’s Wheels neemt Olivier Locadia (Willie Wartaal) in een spectaculaire auto een grote Nederlandse band of artiest mee op een roadtrip dwars door Nederland. Onderweg overvallen zij een fan met een bijzonder verrassingsoptreden. De nietsvermoedende fan is opgegeven door familie of vrienden. Die fan verdient een privéoptreden; zij hebben een ziekte overwonnen, dat ene belangrijke examen gehaald, die droomjob gescoord of simpelweg JA gezegd tegen hun grote liefde.

8 afleveringen met o.a. Roel van Velzen, de 3J's, Ronnie Flex en Nielson

Bekijk nu alle afleveringen On Demand

Geen KPN klant?
Kijk hieronder tijdelijk 1 aflevering gratis

Roel van Velzen

Willie Wartaal verrast samen met zanger Roel van Velzen, Martin en Denise tijdens hun bruiloft met een spetterend optreden. Zij trouwen eerder dan gepland omdat beide vaders ongeneeselijk ziek zijn en zij hen daar heel graag bij willen hebben.willies wheels

KPN Presenteert
De tv-zender speciaal voor jou

KPN Presenteert is de zender speciaal gemaakt voor jou als KPN klant. Jij bepaalt zelf hoe en wanneer jij de programma’s van KPN Presenteert kijkt. Gemakkelijk via je TV op kanaal 18 of On Demand via je laptop, mobiel of tablet met de Interactieve TV app of via interactievetv.nl.

  • Kijk waar en wanneer jij wilt: via kanaal 18 of On Demand
  • Meer dan 20 verschillende series en programma's
  • Gratis & exclusief voor klanten
Meer informatie

Nog meer te bekijken
op KPN Presenteert:

roadie

Roadie

In "Roadie" staat Nabil Aoulad Ayad elke aflevering in dienst van een muzikant of band. Hij is hun roadie. Hij brengt ze naar de gig en loopt backstage met ze mee.

speakers

Speakers @ ADE

Bekijk alle hoogte punten van Speakers @ ADE nu via KPN Presenteert. Perfect voor zaterdagavond om even goed in de mood te komen. Met o.a. Afrojack, W&W, Sunnery James & Ryan Marciano, Joris Voorn, Martin Solveig en Nervo.

spotify

My Spotify Top 10

In My Spotify Top 10 vertellen artiesten hun verhaal aan de hand van hun favoriete muziek. Welke nummers zijn voor hen een echte inspiratiebron geweest? Welk liedje haalt een herinnering naar boven? Dit is de muziek die de artiest heeft gemaakt tot wie hij nu is.

internet en tv

KPN Presenteert
Gratis en exclusief voor klanten

Wil jij ook KPN Presenteert kijken, maar heb je nog geen KPN thuis? Neem dan eens een kijkje bij onze Internet en TV abonnementen en bepaal zelf wat er in je pakket zit!

Dan kijk je naast KPN Presenteert ook gemakkelijk programma’s terug met Begin Gemist en 7 dagen terugkijken.

Bekijk de mogelijkheden