Speakers

De beste interviews met de grootste Nederlandse DJ's

In de talkshow Speakers @ ADE interviewt Wessel van Diepen de grootste nationale en internationale DJ's en producers van het ADE. Aan de hand van o.a. video fragmenten, social media, dilemma's en vragen van fans neemt de DJ het publiek mee door zijn of haar verhaal.

14 afleveringen met o.a. Afrojack, Joris Voorn, Martin Solveig en Nervo.

Bekijk nu alle afleveringen On Demand

Geen KPN klant?
Kijk hieronder tijdelijk de aflevering helemaal

Martin Solveig

Wie is er niet van fan de tracks ‘Hello’ en ‘Intoxicated’? Martin Solveig is naast een DJ ook succesvolle producer die zichzelf niet al te serieus neemt. Ooit is hij zijn muzikale carrière begonnen in een schoolkoortje en dat heeft zijn vruchten afgeworpen, want iedereen wil met hem samenwerken. Maar wie is deze DJ die houdt van culinair eten, regisseren & goed zittend haar?

speakers

KPN Presenteert
De tv-zender speciaal voor jou

KPN Presenteert is de zender speciaal gemaakt voor jou als KPN klant. Jij bepaalt zelf hoe en wanneer jij de programma’s van KPN Presenteert kijkt. Gemakkelijk via je TV op kanaal 18 of On Demand via je laptop, mobiel of tablet met de Interactieve TV app of via interactievetv.nl.

  • Kijk waar en wanneer jij wilt: via kanaal 18 of On Demand
  • Meer dan 20 verschillende series en programma's
  • Gratis & exclusief voor klanten
Meer informatie

Nog meer te bekijken
op KPN Presenteert:

Soundcheckers

Soundcheckers

In Soundcheckers zie je verrassende liveoptredens van de grootste artiesten uit binnen- en buitenland, houden we je op de hoogte van het laatste nieuws uit de wereld van muziek en geven we muzikaal talent een podium.

la breakfast

L.A. Breakfast

Vele artiesten willen het maken over de grens en worden dikwijls in L.A. gespot. Voor een show, videoclip of gewoon; voor de inspiratie. Presentatrice EliZe woont en werkt in L.A. en nodigt de Nederlandse artiesten uit voor een ‘L.A. Breakfast’.

spotify

My Spotify Top 10

In My Spotify Top 10 vertellen artiesten hun verhaal aan de hand van hun favoriete muziek. Welke nummers zijn voor hen een echte inspiratiebron geweest? Welk liedje haalt een herinnering naar boven? Dit is de muziek die de artiest heeft gemaakt tot wie hij nu is.

internet en tv

KPN Presenteert
Gratis en exclusief voor klanten

Wil jij ook KPN Presenteert kijken, maar heb je nog geen KPN thuis? Neem dan eens een kijkje bij onze Internet en TV abonnementen en bepaal zelf wat er in je pakket zit!

Dan kijk je naast KPN Presenteert ook gemakkelijk programma’s terug met Begin Gemist en 7 dagen terugkijken.

Bekijk de mogelijkheden