Soundcheckers

In 1 minuut: wat zie je elke week in Soundcheckers?


Kijk elke donderdag om 16.00 uur naar Soundcheckers met Mattie Valk, Tess Milne, Wietze de Jager en Saar Koningsberger.

In Soundcheckers krijg je alle ins en outs te zien uit de wereld van muziek. Iedere week zie je een uniek interview met nationale en internationale gasten en krijg je een kijkje achter de schermen.

Kijk gratis de nieuwste aflevering met Edward Sharpe & Lowlands


In deze aflevering van Soundcheckers staat de 'studio' op Lowlands. Edward Sharpe & The Magnetic Zeros zijn te gast. Omdat de zanger last van zijn keel heeft, hebben Tess & Saar iets bijzonders geregeld. In de missie van deze week zie je of het Mattie & Wietze lukt om de gastvrijheid te checken bij Nederlandse artiesten. Dit gaat helaas niet zonder slag of stoot. 

Meer fragmenten kijken?

Krijg je geen genoeg van Soundcheckers?
Bekijk dan de leukste fragmenten op Youtube.

Kijk meer fragmenten

Music State spreidt z’n vleugels en gaat op in Soundcheckers

Na een jaar met veel mooie interviews, fotoreportages en toffe video’s, gaat Music State het anders doen. We hebben de krachten gebundeld met de muziekkennis en looks van Mattie, Wietze, Tess en Saar. Okay, misschien de kennis van alle vier, maar vooral de looks van die laatste twee. Maar: met wekelijks een show, de grootste nationale en internationale artiesten en Veronica die een compleet nieuwe quiz doet, is Souncheckers de ideale plek om Music State voort te zetten.

Kijk hier de laatste 4 aflevering van Music State:

Hoe kijk ik KPN Presenteert?

KPN klanten kijken KPN Presenteert gratis op kanaal 18
en on demand via Interactieve TV van KPN of met een KPN ID.

Met Interactieve TV kijk je KPN Presenteert:

Via je TV op kanaal 18

On Demand:

Via je TV

Ga met je afstandsbediening van Interactieve TV naar Menu > > Videotheek > > KPN Presenteert

Via de ITV Online app

Ga in de app naar Videotheek > > KPN Presenteert

Via ITVonline.nl

Ga naar www.itvonline.nl > > Videotheek > > KPN Presenteert

De presentatoren

Mattie Valk

Mattie Valk

Mattie (31) begon zijn carrière bij de radio in 2000. In de jaren daarna was hij te horen bij verschillende radiostations, zoals Exxact FM en Maasland FM en verzorgde hij de audiovormgeving bij de VARA, BNN en later Qmusic. Vanaf 2010 begon hij met het presenteren van zijn eigen programma’s. Mattie presenteert samen met Wietze de ochtendshow op Qmusic.

Wietze de Jager

Wietze de Jager

Wietze (27) begon met radio maken op de BNN University. Na 3FM en AmsterdamFM kwam hij in 2010 bij Qmusic. Een jaar later ontstond het bekende duo Mattie & Wietze, met Mattie Valk. Na verschillende tijdstippen zijn ze nu elke werkdag te horen van 06:00-09:00 uur op Qmusic.

Tess Milne

Tess Milne

Tess (28) is al sinds 2009 actief op televisie. Ze was onder andere te zien bij TMF en presenteerde programma’s als ‘Kijk Dit Nou!’, ‘Wie is de sjaak’ en ‘Sterren Dansen op het Ijs’. Ook heeft ze een eigen Youtube kanaal waarop ze verschillende onderwerpen Tessten.

Saar Koningsberger

Saar Koningsberger

Vanaf 1998 is Saar (28) al actief op tv en velen zullen haar uit die tijd kennen van de Essentreclames en de film ‘De Schippers van de Kameleon’. Maar, dit is niet het enige wat op haar cv staat. Ze presenteerde onder andere bij TMF, 'Show Vandaag’ en ‘Veronica’s Music’ en had tv-rollen in series als ‘Westenwind’ en ‘Grijpstra & de Gier’.

Programmadetails Soundcheckers

Gemaakt samen met:

  • Producent: BlazHoffski Productions B.V.
  • Uitvoerend producent: Barbara Coronel
  • Eindredactie: Robbert-Jan van de Velde
  • Regie: Robin Boers
  • Productieleiding: Frank van Zwol