Alle ins en outs uit de muziekwereld

In Soundcheckers zie je verrassende liveoptredens van de grootste artiesten uit binnen- en buitenland, houden we je op de hoogte van het laatste nieuws uit de wereld van muziek en geven we muzikaal talent een podium.

46 afleveringen met o.a. Ali B, Robbie Williams, DI-RECT, Miss Montreal en nog vele anderen.

Bekijk nu alle afleveringen On Demand

Geen KPN klant?
Kijk hieronder tijdelijk 1 aflevering gratis

Ali B


Deze week is Ali B te gast. Samen met Nielson, Brace, Ruben Annink en Glen Faria zingt hij oude en nieuwe hits. Saar heeft als missie om de Koning het laatste woord te laten hebben.

Krijg je geen genoeg van Soundcheckers?

Bekijk de leukste fragmenten

soundcheckers

KPN Presenteert
De tv-zender speciaal voor jou

KPN Presenteert is de zender speciaal gemaakt voor jou als KPN klant. Jij bepaalt zelf hoe en wanneer jij de programma’s van KPN Presenteert kijkt. Gemakkelijk via je TV op kanaal 18 of On Demand via je laptop, mobiel of tablet met de Interactieve TV app of via interactievetv.nl.

  • Kijk waar en wanneer jij wilt: via kanaal 18 of On Demand
  • Meer dan 20 verschillende series en programma's
  • Gratis & exclusief voor klanten
Meer informatie

Nog meer te bekijken
op KPN Presenteert:

willies wheels

Willie's Wheels

In Willie’s Wheels neemt Willie Wartaal in een spectaculaire auto een grote Nederlandse band of artiest mee op een roadtrip dwars door Nederland. Onderweg overvallen zij een fan met een bijzonder verrassingsoptreden.

spotify top10

My Spotify Top 10

In My Spotify Top 10 vertellen artiesten hun verhaal aan de hand van hun favoriete muziek. Welke nummers zijn voor hen een echte inspiratiebron geweest? Welk liedje haalt een herinnering naar boven? Dit is de muziek die de artiest heeft gemaakt tot wie hij nu is.

speakers at ade

Speakers @ ADE

Bekijk alle hoogte punten van Speakers @ ADE nu via KPN Presenteert. Perfect voor zaterdagavond om even goed in de mood te komen. Met o.a. Afrojack, W&W, Sunnery James & Ryan Marciano, Joris Voorn, Martin Solveig en Nervo.

Internet en tv

KPN Presenteert
Gratis en exclusief voor klanten

Wil jij ook KPN Presenteert kijken, maar heb je nog geen KPN thuis? Neem dan eens een kijkje bij onze Internet en TV abonnementen en bepaal zelf wat er in je pakket zit!

Dan kijk je naast KPN Presenteert ook gemakkelijk programma’s terug met Begin Gemist en 7 dagen terugkijken.

Bekijk de mogelijkheden