Alles over liefde en passie voor je voetbalclub

Er zijn grote wedstrijden en er zijn kleine wedstrijden. En dan is er die ene wedstrijd waar het allemaal om draait. De Klassieker, tussen Ajax en Feyenoord, is zo’n wedstrijd. We bekijken de Klassieker vanuit een historisch en sportief perspectief, en volgen een brede verzameling karakters: van een Feyenoorder die in Amsterdam woont tot een Ajacied in Brabant, en van een historicus tot hele families die leven voor hun club.

Kijk nu de documentaire On Demand
rivals

KPN Presenteert
De tv-zender speciaal voor jou

KPN Presenteert is de zender speciaal gemaakt voor jou als KPN klant. Jij bepaalt zelf hoe en wanneer jij de programma’s van KPN Presenteert kijkt. Gemakkelijk via je TV op kanaal 18 of On Demand via je laptop, mobiel of tablet met de Interactieve TV app of via interactievetv.nl.

  • Kijk waar en wanneer jij wilt: via kanaal 18 of On Demand
  • Meer dan 20 verschillende series en programma's
  • Gratis & exclusief voor klanten
Meer informatie

Nog meer te bekijken
op KPN Presenteert:

marianne

Marianne

Marianne Vos was van haar 18e tot haar 27e de allerbeste van de wereld. Alles wat ze kon winnen, won ze. In deze documentaire gaan we op zoek naar HET verhaal van Marianne Vos en volgen haar op weg naar Rio.

voetbal international

Voetbal International

KPN en Voetbal International (VI) brengen jou je dagelijkse portie voetbal. Zeven korte programma’s die wekelijks terugkeren en waarin achtergronden, analyses en opinies centraal staan.

onze helden

Onze Helden

Neem met Onze Helden een inkijkje in het leven van bekende én onbekende sporters die voor hun sport Nederland hebben verlaten. Ze zijn vaak helden zonder dat we het weten.

internet en tv

KPN Presenteert
Gratis en exclusief voor klanten

Wil jij ook KPN Presenteert kijken, maar heb je nog geen KPN thuis? Neem dan eens een kijkje bij onze Internet en TV abonnementen en bepaal zelf wat er in je pakket zit!

Dan kijk je naast KPN Presenteert ook gemakkelijk programma’s terug met Begin Gemist en 7 dagen terugkijken.

Bekijk de mogelijkheden