Een inkijkje in het leven van sporters

In de serie Onze Helden krijg je een inkijkje in het leven van bekende en onbekende sporters die voor hun sport Nederland hebben verlaten. Ze zijn vaak helden zonder dat we het weten. We gaan mee naar trainingen, wedstrijden, zelfs naar hun huis en ontmoeten de familie. Een bijzondere reeks indrukwekkende en persoonlijke afleveringen met veel exclusieve beelden en persoonlijke interviews.

Met o.a. Guus Hiddink, Rafael van der Vaart en Epke Zonderland

Bekijk nu alle afleveringen On Demand

Geen KPN klant?
Kijk hieronder tijdelijk 1 aflevering gratis

Rafael van der Vaart


Jarenlang was Rafael van der Vaart een bepalende speler bij Ajax, Real Madrid, Tottenham Hotspur en Hamburger SV. Ajax flirtte met hem, maar van der Vaart wilde nog een buitenlands avontuur aangaan en tekende in de zomer van 2015 bij het Spaanse Real Betis. Dat werd vooralsnog niet het succes waar van der Vaart op hoopte. Hoe moet dat nu verder? Komt Ajax weer in beeld? En ziet hij nog een rol voor zichzelf bij Oranje? Wij zochten hem op.


onze helden schermen

KPN Presenteert
De tv-zender speciaal voor jou

KPN Presenteert is de zender speciaal gemaakt voor jou als KPN klant. Jij bepaalt zelf hoe en wanneer jij de programma’s van KPN Presenteert kijkt. Gemakkelijk via je TV op kanaal 18 of On Demand via je laptop, mobiel of tablet met de Interactieve TV app of via interactievetv.nl.

  • Kijk waar en wanneer jij wilt: via kanaal 18 of On Demand
  • Meer dan 20 verschillende series en programma's
  • Gratis & exclusief voor klanten
Meer informatie

Nog meer te bekijken
op KPN Presenteert:

incycle

inCycle.nl

inCycle.nl houdt je op hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in de professionele wielersport. We nemen je mee achter de schermen en geven je inkijk in de wereld van Nederlandse en internationale renners, races en ploegen.

24 uur met

24 uur met

In deze reeks brengt Peter Heerschop 24 uur onafgebroken met 7 verschillende sporters door in een ruimte. Zij hebben jarenlang alles in het teken gezet van hun sport. Er wordt gepraat, getraind, lol getrapt, en geslapen.

clubhuis16

Clubhuis 16

Elke aflevering ontvangt Filemon Wesselink in Clubhuis 16 echte sporters met een echt verhaal. Zij gaan keihard aan de bak in het Sportmeister-circuit en geven zich letterlijk en figuurlijk bloot tijdens het douche-interview.

internet en tv

KPN Presenteert
Gratis en exclusief voor klanten

Wil jij ook KPN Presenteert kijken, maar heb je nog geen KPN thuis? Neem dan eens een kijkje bij onze Internet en TV abonnementen en bepaal zelf wat er in je pakket zit!

Dan kijk je naast KPN Presenteert ook gemakkelijk programma’s terug met Begin Gemist en 7 dagen terugkijken.

Bekijk de mogelijkheden