Het verhaal achter de favoriete muziek van Nederlandse artiesten

In My Spotify Top 10 vertellen toonaangevende artiesten hun verhaal aan de hand van hun favoriete muziek. Welke nummers zijn voor hen een echte inspiratiebron geweest? Welk liedje doet denken aan een sappige anekdote of haalt een jeugdherinnering naar boven? Dit is de muziek die de artiest heeft gemaakt tot wie hij nu is.

Met o.a.: Mr. Polska, Lucas Hamming en B-Brave

Bekijk nu alle afleveringen On Demand

Geen KPN klant?
Kijk hieronder tijdelijk 1 aflevering gratis

Domien Verschuuren

Radio-DJ Domien is de opvolger van de ochtendshow van Giel op 3FM. In deze aflevering volgen we hem op Lowlands vertelt hij het verhaal achter zijn favoriete muziek.

Luister naar de Spotify playlist van deze week.

Open de playlist

spotify top 10

KPN Presenteert
De tv-zender speciaal voor jou

KPN Presenteert is de zender speciaal gemaakt voor jou als KPN klant. Jij bepaalt zelf hoe en wanneer jij de programma’s van KPN Presenteert kijkt. Gemakkelijk via je TV op kanaal 18 of On Demand via je laptop, mobiel of tablet met de Interactieve TV app of via interactievetv.nl.

  • Kijk waar en wanneer jij wilt: via kanaal 18 of On Demand
  • Meer dan 20 verschillende series en programma's
  • Gratis & exclusief voor klanten
Meer informatie

Nog meer te bekijken
op KPN Presenteert:

soundcheckers

Soundcheckers

In Soundcheckers zie je verrassende liveoptredens van de grootste artiesten uit binnen- en buitenland, houden we je op de hoogte van het laatste nieuws uit de wereld van muziek en geven we muzikaal talent een podium.

la breakfast

L.A. Breakfast

Vele artiesten willen het maken over de grens en worden dikwijls in L.A. gespot. Voor een show, videoclip, of gewoon; voor de inspiratie. Presentatrice EliZe woont en werkt in L.A. en nodigt de Nederlandse artiesten uit voor een ‘L.A. Breakfast’.

speakers

Speakers @ ADE

Bekijk alle hoogtepunten van Speakers @ ADE nu via KPN Presenteert. Perfect voor zaterdagavond om even goed in de mood te komen. Met o.a. Afrojack, W&W, Sunnery James & Ryan Marciano, Joris Voorn, Martin Solveig en Nervo.

internet en tv

KPN Presenteert
Gratis en exclusief voor klanten

Wil jij ook KPN Presenteert kijken, maar heb je nog geen KPN thuis? Neem dan eens een kijkje bij onze Internet en TV abonnementen en bepaal zelf wat er in je pakket zit!

Dan kijk je naast KPN Presenteert ook gemakkelijk programma’s terug met Begin Gemist en 7 dagen terugkijken.

Bekijk de mogelijkheden