Olympische sporters op weg naar het goud!

In Me, Myself & Rio volgen we verschillende Nederlandse sporters op weg, tijdens en na de Olympische Spelen. Hoe bereiden zij zich voor op de Spelen? Wat hebben ze moeten opgeven? En hoe gaan zij om met winst en verlies op de Olympische Spelen? Kijk Me, Myself & Rio en krijg een intieme inkijk in de wereld van deze grote kanshebbers op een medaille.

Bekijk dan nu alle afleveringen On Demand

Geen KPN klant?
Kijk hieronder tijdelijk 1 aflevering gratis

Jiske Griffioen

Jiske Griffioen (31) is de nummer 1 op de wereldranglijst van rolstoeltennissters. In Rio wil ze deze positie graag verzilveren, of beter gezegd: omzetten in goud. In haar carrière won ze al twee Grand Slam toernooien (Australian Open en Roland Garros) en vier jaar geleden pakte ze brons op de Paralympische Spelen van Londen.

me,myselfandrio

KPN Presenteert
De tv-zender speciaal voor jou

KPN Presenteert is de zender speciaal gemaakt voor jou als KPN klant. Jij bepaalt zelf hoe en wanneer jij de programma’s van KPN Presenteert kijkt. Gemakkelijk via je TV op kanaal 18 of On Demand via je laptop, mobiel of tablet met de Interactieve TV app of via interactievetv.nl.

  • Kijk waar en wanneer jij wilt: via kanaal 18 of On Demand
  • Meer dan 20 verschillende series en programma's
  • Gratis & exclusief voor klanten
Meer informatie

Nog meer te bekijken
op KPN Presenteert:

onze helden

Onze Helden

Neem met Onze Helden een inkijkje in het leven van bekende én onbekende sporters die voor hun sport Nederland hebben verlaten. Ze zijn vaak helden zonder dat we het weten.

voetbal international

Voetbal International

KPN en Voetbal International (VI) brengen jou je dagelijkse portie voetbal. Zeven korte programma’s die wekelijks terugkeren en waarin achtergronden, analyses en opinies centraal staan.

clubhuis 16

Clubhuis 16

Elke aflevering ontvangt Filemon Wesselink in Clubhuis 16 echte sporters met een echt verhaal. Zij gaan keihard aan de bak in het Sportmeister-circuit en geven zich letterlijk en figuurlijk bloot tijdens het douche-interview.

internet en tv

KPN Presenteert
Gratis en exclusief voor klanten

Wil jij ook KPN Presenteert kijken, maar heb je nog geen KPN thuis? Neem dan eens een kijkje bij onze Internet en TV abonnementen en bepaal zelf wat er in je pakket zit!

Dan kijk je naast KPN Presenteert ook gemakkelijk programma’s terug met Begin Gemist en Programma Gemist.

Bekijk de mogelijkheden