Volg Hardwell tijdens zijn legendarische optreden in Madison Square Garden in NY

In de documentaire Living the Dream is te zien hoe het leven van de inmiddels 27-jarige Hardwell op z’n kop staat, sinds hij zowel in 2013 als in 2014 werd verkozen tot #1 DJ van de wereld.

Bekijk dan nu de documentaire On Demand

Geen KPN klant?
Kijk hieronder gratis de concertregistratie van United We Are

Op 23 en 24 januari 2015 startte de populaire DJ en producer Hardwell zijn wereldtour ‘I AM Hardwell United We Are’ met een uitverkocht concert in Amsterdam. De kick off viel samen met de release van Hardwell’s eerste artiestenalbum ‘United We Are’.

Dit album bevat samenwerkingen met vele artiesten, waaronder Jason Derulo, Mr Probz, Tiësto en Fatman Scoop. Hardwell verwelkomde daarom onder andere Martin Garrix en de Britse vocalisten Chris Jones en Harrison op het podium.

iamhardwell

KPN Presenteert
De tv-zender speciaal voor jou

KPN Presenteert is de zender speciaal gemaakt voor jou als KPN klant. Jij bepaalt zelf hoe en wanneer jij de programma’s van KPN Presenteert kijkt. Gemakkelijk via je TV op kanaal 18 of On Demand via je laptop, mobiel of tablet met de Interactieve TV app of via interactievetv.nl.

  • Kijk waar en wanneer jij wilt: via kanaal 18 of On Demand
  • Meer dan 20 verschillende series en programma's
  • Gratis & exclusief voor klanten
Meer informatie

Nog meer te bekijken
op KPN Presenteert:

speakers

Speakers @ ADE

Bekijk alle hoogte punten van Speakers @ ADE nu via KPN Presenteert. Perfect voor zaterdagavond om even goed in de mood te komen. Met o.a. Afrojack, W&W, Sunnery James & Ryan Marciano, Joris Voorn, Martin Solveig en Nervo.

unknown brood

UNKNOWN BROOD

Het leven van muzikant en schilder Herman Brood was vanaf begin tot het einde een worsteling tussen het zijn van een mens of het worden van een mythe. Beleef in UNKNOWN BROOD de laatste momenten van Hermans leven.

la breakfast

L.A. Breakfast

Vele artiesten willen het maken over de grens en worden dikwijls in L.A. en omstreken gespot. Voor een show, videoclip, studiosessies of gewoon/; voor de inspiratie. Presentatrice Elize (Elise van der Horst) woont en werkt in L.A. en nodigt de Nederlandse artiesten uit voor een ‘L.A. Breakfast’.

Internet en tv

KPN Presenteert
Gratis en exclusief voor klanten

Wil jij ook KPN Presenteert kijken, maar heb je nog geen KPN thuis? Neem dan eens een kijkje bij onze Internet en TV abonnementen en bepaal zelf wat er in je pakket zit!

Dan kijk je naast KPN Presenteert ook gemakkelijk programma’s terug met Begin Gemist en 7 dagen terugkijken.

Bekijk de mogelijkheden