Victoria Kramer (Eva van de Wijdeven) is een 30-jarige femme fatale, die zich als mannentester laat inhuren door echtgenotes, vriendinnen en andere belanghebbenden om hun mannen op de proef te stellen. De verleidelijke maar ongenaakbare Victoria voelt feilloos aan hoe ze de man in kwestie moet verleiden en is in staat om als kameleon tot die vrouw te transformeren. Manipulatie, verleiding en leugens leiden naar een genadeloze ontmaskering van haar slachtoffers.

"Binge Watch" alle afleveringen nu On Demand

Een serie naar het bekende boek
"De Mannentester" van Heleen van Royen

De Mannentester - KPN Presenteert

Nieuwsgierig?

Kijk elke zaterdag om 22.00 uur
een nieuwe aflevering op kanaal 18
of kijk On Demand

Geen KPN klant?
Kijk hieronder tijdelijk aflevering 1 t/m 3 helemaal

Aflevering 1 - Olivier


Mannentester Victoria wordt gevraagd Olivier - ‘psychiater van de sterren’ - te ‘testen’. Zijn vrouw Belle is bang dat hij vreemd gaat. Het blijkt nog niet zo makkelijk, en al snel wordt duidelijk dat Belle helemaal niet bang is dat Olivier vreemdgaat, ze wil iets heel anders. En Victoria zou Victoria niet zijn, als Belle precies krijgt waar ze om vraagt: iets heel anders.

Aflevering 2 - Barbara


De welgestelde Philippe en zijn tweede vrouw Barbara laten Philippes zoon testen voordat hij het familievermogen aan een huwelijk met een ‘gewoon meisje’ verkwist. Ondertussen wordt Victoria in haar privéleven geconfronteerd met de dood van haar vader.

Aflevering 3 - Justine


Victoria krijgt bezoek van een oude bekende, en stort zich in de politiek. Als blijkt dat haar vakmanschap gebruikt wordt voor politieke spelletjes, schakelt Victoria over op haar eigen spelregels. Ondertussen leert ze - geheel tegen de zin van haar moeder - haar halfbroertje Noah kennen.

Kijk meer

Aflevering 1

Olivier

Aflevering 2

Barbara

Aflevering 3

Justine

De Mannentester

KPN Presenteert
De tv-zender speciaal voor jou

KPN Presenteert is de zender speciaal gemaakt voor jou als KPN klant. Jij bepaalt zelf hoe en wanneer jij de programma’s van KPN Presenteert kijkt. Gemakkelijk via je TV op kanaal 18 of On Demand via je laptop, mobiel of tablet met de Interactieve TV app of via interactievetv.nl.

  • Kijk waar en wanneer jij wilt: via kanaal 18 of On Demand
  • Meer dan 20 verschillende series en programma's
  • Gratis & exclusief voor klanten
Meer informatie

Nog meer te bekijken
op KPN Presenteert:

TOON

Wat doe je als je opeens beroemd wordt en dit totaal niet wilt, maar iedereen om je heen er alles aan doet om je nog beroemder te maken? Je ziet het in TOON.

Brussel - KPN Presenteert

Brussel

Iedereen komt naar Brussel, gedreven door wraak of liefde, of allebei. Dit drijft de personages uit Brussel naar de stad, waar alles op een fatale avond samenkomt.

B.A.B.S.

Een droogkomische dramaserie waarin Loek als lookalike van de bekende acteur Anton Faber mensen als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand trouwt.

internet en tv

KPN Presenteert
Gratis en exclusief voor klanten

Wil jij ook KPN Presenteert kijken, maar heb je nog geen KPN thuis? Neem dan eens een kijkje bij onze Internet en TV abonnementen en bepaal zelf wat er in je pakket zit!

Dan kijk je naast KPN Presenteert ook gemakkelijk programma’s terug met Begin Gemist en 7 dagen terugkijken.

Bekijk de mogelijkheden