Brussel

Iedereen komt naar Brussel, gedreven door wraak of liefde, of allebei

In het centrum van de macht van de EU draait alles om invloed en intriges. Het is de plek van liefde, dromen en verraad. Wie niet bedriegt, wordt bedrogen… Dit drijft de personages uit Brussel naar de stad, waar alles op een fatale avond samenkomt.

Een verhaal van Leon de Winter
Regie: Arno Dierickx

Kijk alles On Demand
Of kijk elke zaterdag 22.00 uur een nieuwe aflevering op kanaal 18

“Brussel is
een meesterwerk!”

Elsevier

Nieuwsgierig?

Kijk elke zaterdag om 22.00 uur een nieuwe aflevering op kanaal 18
of "binge watch" alles On Demand

Geen KPN klant?
Kijk hieronder tijdelijk aflevering 1 t/m 3 helemaal

Aflevering 1 - Er is hoop


Moniek van Dalen, ex-minister en bestuurslid van de oliemaatschappij TransOil, is in Brussel om bij de commissie steun te krijgen voor een olieproject. Ze blijkt een concurrent te hebben: de Russisch-Oekraïense oligarch Viktor Petrenko. Hij was ooit haar minnaar. Ook Mo (-hammed) de Vries, een Afghanistanveteraan, is in Brussel. Hij zoekt er zijn radicaliserende zoon.

Aflevering 2 - Sentimental Reasons


Moniek probeert door te dringen in het Brusselse ‘old boys network’. Zij ontdekt dat zij wordt tegengewerkt door de Nederlandse eurocommissaris Pieter Jongma. Voor het eerst sinds jaren heeft zij een ontmoeting met Petrenko. Hij is de vader van Monieks dochter Nadja. Nadja weet echter niet dat hij haar verwekker is.

Aflevering 3 - De Wereld Gaat Veranderen


De zoon van Mo de Vries is opnieuw naar Brussel gevlucht. Mo kan hem nauwelijks onder controle houden. Moniek ontdekt hoe zij het ‘old boys network’ open kan breken.

Kijk meer

Aflevering 1

Er is hoop

Aflevering 2

Sentimental Reasons

Aflevering 3

De Wereld Gaat Veranderen

KPN Presenteert
De tv-zender speciaal voor jou

KPN Presenteert is de zender speciaal gemaakt voor jou als KPN klant. Jij bepaalt zelf hoe en wanneer jij de programma’s van KPN Presenteert kijkt. Gemakkelijk via je TV op kanaal 18 of On Demand via je laptop, mobiel of tablet met de Interactieve TV app of via interactievetv.nl.

  • Kijk waar en wanneer jij wilt: via kanaal 18 of On Demand
  • Meer dan 20 verschillende series en programma's
  • Gratis & exclusief voor klanten
Meer informatie

Nog meer te bekijken
op KPN Presenteert:

TOON

Wat doe je als je opeens beroemd wordt en dit totaal niet wilt, maar iedereen om je heen er alles aan doet om je nog beroemder te maken? Je ziet het in TOON.

Dochters

Een kijkje in het leven van je dochter, hoe zou dat zijn? In Dochters geven we moeders en dochters letterlijk zelf de camera in handen. Niks wordt achterwege gelaten. Een feest van herkenning voor alle moeders en dochters!

B.A.B.S.

Een droogkomische dramaserie waarin Loek als lookalike van de bekende acteur Anton Faber mensen als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand trouwt.

KPN Presenteert
Gratis en exclusief voor klanten

Wil jij ook KPN Presenteert kijken, maar heb je nog geen KPN thuis? Neem dan eens een kijkje bij onze Alles-in-1 pakketten met Interactieve TV, Internet en Vast Bellen.

Dan kijk je naast KPN Presenteert ook gemakkelijk programma’s terug met Begin Gemist en Programma Gemist.

Bekijk Alles-in-1 pakketten