Een droogkomische dramaserie

B.A.B.S. gaat over Loek Nieuwenhaag die mensen als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand trouwt. Hij is populair als B.A.B.S., omdat hij de lookalike is van de acteur Anton Faber die de hoofdrol in film ‘Voor Eeuwig Verbonden’ heeft. De bekende trouwscène uit die film is het toppunt van romantiek.

Met Annet Malherbe, Diederik Ebbinge,
Bianca Krijgsman, Joke Tjalsma

"Binge watch" alle afleveringen On Demand

Geen KPN klant?
Kijk hieronder tijdelijk aflevering 1 t/m 3 helemaal

Aflevering 1 - Loek en Anneke


Loek wordt door Layla ontdekt als lookalike van Anton Faber. Layla helpt Loek om B.A.B.S. te worden. Anneke’s jongere collega juf Sophie gaat trouwen; Anneke is ontevreden met haar eigen leven omdat het zo voorspelbaar en onopvallend is.

Aflevering 2 - Loek en Marian


Loek gaat voor onbepaalde tijd bij zijn moeder Marian wonen. Anneke maakt een begin met het uitvoeren van haar bucketlist. Bruid Laura twijfelt over haar huwelijk, maar Laura’s moeder heeft haar zinnen al helemaal op de trouwdag gezet.

Aflevering 3 - Loek en Barbara


Loek krijgt zijn eerste autorijles van Barbara. Marian is zo verliefd op Herman dat ze zich door hem in de luren laat leggen. Conductrice Rakje vraagt machinist Hubèrt ten huwelijk via de stationsomroeper.

Kijk meer

Aflevering 1

Loek en Anneke

Aflevering 2

Loek en Marian

Aflevering 3

Loek en Barbara

B.A.B.S.

KPN Presenteert
De tv-zender speciaal voor jou

KPN Presenteert is de zender speciaal gemaakt voor jou als KPN klant. Jij bepaalt zelf hoe en wanneer jij de programma’s van KPN Presenteert kijkt. Gemakkelijk via je TV op kanaal 18 of On Demand via je laptop, mobiel of tablet met de Interactieve TV app of via interactievetv.nl.

  • Kijk waar en wanneer jij wilt: via kanaal 18 of On Demand
  • Meer dan 20 verschillende series en programma's
  • Gratis & exclusief voor klanten
Meer informatie

Nog meer te bekijken
op KPN Presenteert:

TOON

Wat doe je als je opeens beroemd wordt en dit totaal niet wilt, maar iedereen om je heen er alles aan doet om je nog beroemder te maken? Je ziet het in TOON.

Dochters

Een kijkje in het leven van je dochter, hoe zou dat zijn? In Dochters geven we moeders en dochters letterlijk zelf de camera in handen. Niks wordt achterwege gelaten. Een feest van herkenning voor alle moeders en dochters!

Brussel

Iedereen komt naar Brussel, gedreven door wraak of liefde, of allebei. Dit drijft de personages uit Brussel naar de stad, waar alles op een fatale avond samenkomt.

internet en tv

KPN Presenteert
Gratis en exclusief voor klanten

Wil jij ook KPN Presenteert kijken, maar heb je nog geen KPN thuis? Neem dan eens een kijkje bij onze Internet en TV abonnementen en bepaal zelf wat er in je pakket zit!

Dan kijk je naast KPN Presenteert ook gemakkelijk programma’s terug met Begin Gemist en 7 dagen terugkijken.

Bekijk de mogelijkheden