Het bekende programma "24 uur met" is terug bij KPN Presenteert! In deze reeks brengt Peter Heerschop 24 uur onafgebroken met 7 verschillende sporters door in een ruimte. Zij hebben jarenlang alles in het teken gezet van hun sport. Er wordt gepraat, getraind, gegeten, lol getrapt, uitgerust, gelezen en geslapen.

Met o.a. Dorian van Rijsselberghe, Ellen Hoog,
Jorien ter Mors en Bibian Mentel

Bekijk nu alle afleveringen On Demand

Geen KPN klant?
Kijk hieronder tijdelijk 1 aflevering gratis

Rico Verhoeven


In deze aflevering van ’24 uur met…’ is kickbokser Rico Verhoeven te gast. Ze blikken terug op het gevecht met Badr Hari. Rico praat over zijn familie en zijn ambities buiten de ring. En Peter krijgt een privéles kickboksen, inclusief een ‘staredown’.

24uurmet

KPN Presenteert
De tv-zender speciaal voor jou

KPN Presenteert is de zender speciaal gemaakt voor jou als KPN klant. Jij bepaalt zelf hoe en wanneer jij de programma’s van KPN Presenteert kijkt. Gemakkelijk via je TV op kanaal 18 of On Demand via je laptop, mobiel of tablet met de Interactieve TV app of via interactievetv.nl.

  • Kijk waar en wanneer jij wilt: via kanaal 18 of On Demand
  • Meer dan 20 verschillende series en programma's
  • Gratis & exclusief voor klanten
Meer informatie

Nog meer te bekijken
op KPN Presenteert:

clubhuis16

Clubhuis 16

Elke aflevering ontvangt Filemon Wesselink in Clubhuis 16 echte sporters met een echt verhaal. Zij gaan keihard aan de bak in het Sportmeister-circuit en geven zich letterlijk en figuurlijk bloot tijdens het douche-interview.

onze helden

Onze Helden

Neem met Onze Helden een inkijkje in het leven van bekende én onbekende sporters die voor hun sport Nederland hebben verlaten. Ze zijn vaak helden zonder dat we het weten.

incycle

inCycle.nl

inCycle.nl houdt je op hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in de professionele wielersport. We nemen je mee achter de schermen en geven je inkijk in de wereld van Nederlandse en internationale renners, races en ploegen.

Internet en tv

KPN Presenteert
Gratis en exclusief voor klanten

Wil jij ook KPN Presenteert kijken, maar heb je nog geen KPN thuis? Neem dan eens een kijkje bij onze Internet en TV abonnementen en bepaal zelf wat er in je pakket zit!

Dan kijk je naast KPN Presenteert ook gemakkelijk programma’s terug met Begin Gemist en 7 dagen terugkijken.

Bekijk de mogelijkheden