Beter netwerk.
Betere mogelijkheden.

Ontdek hier wat een beter netwerk voor jou kan doen.

Al meer dan een eeuw
Beter verbonden

Of je nu klant bent bij KPN of niet, elke Nederlander maakt dagelijks gebruik van ons netwerk. Direct of indirect. Van de glasvezelverbindingen in de grond, tot de matrixborden boven de snelweg. Van het mobiele 4G-netwerk, tot de ontvangst van radiozenders. Het KPN-netwerk reikt tot in de haarvaten van ons land en is één van de beste ter wereld.

Met ons vaste en mobiele netwerk, zorgen wij er al meer dan eeuw voor dat jij beter verbonden bent. En hierdoor beter kan doen, wat jij wilt.


Beter netwerk
Beter overal Oranje kijken

Met de interactieve TV app kun je overal en altijd de Oranje Leeuwinnen supporten. Of je nou onderweg bent of lekker op een terras zit. Download de app in de appstore of kijk op interactievetv.nl en kijk overal jouw favoriete programma’s en zenders. Ook in de EU.

Beter netwerk
Beter series kijken

Stranger Things, La Casa de Papel of OITNB kijk je makkelijk bij KPN. Via kanaal 200, On Demand of via Apps op TV. En vanaf nu kan je Netflix ook betalen via je KPN-factuur. Wel zo gemakkelijk!

Beter netwerk
Beter muziek luisteren

Ben je op zoek naar jouw nieuwe nummer 1 hit? Of wil je gewoon een lekker achtergrondmuziekje? Bij KPN krijg je iedere maand korting op je Spotify Premium of Spotify Family-abonnement.


Ook daarom zit je goed
bij KPN

De beste service

  • We zijn dag en nacht telefonisch bereikbaar. Dit is helemaal gratis!
  • We bieden altijd de beste oplossing: online, via de MijnKPN app, in de winkel of telefonisch.
  • We bieden hulp en inspiratie in ruim 100 winkels.

Bekroonde aanbieder

  • KPN Glasvezel is als beste getest door de Consumentenbond in januari 2019.
  • Tweakers Award 2018-2019 voor Beste Mobile provider
  • Beste Service Award 2018 voor KPN Internet door Opiness

De groenste provider van Nederland

KPN is groen. En niet alleen het logo. Wij zijn namelijk erkend door DJSI tot het duurzaamste telecombedrijf van Nederland! We zijn klimaatneutraal en halen al onze energie uit duurzame bronnen.