Beter netwerk
Betere deal

Kies nu extra voordelig voor Internet en TV van KPN.

KPN Internet en TV:

 • Overal in huis wifi
 • Tot 100 Mbit/s download - Tot 10 Mbit/s upload
 • Gratis (wifi) modem
 • 2x HD TV-ontvangers
 • Opnemen
Van 62,50/mnd
35,-/mnd (eerste 3 mnd)

KPN Internet:

 • Overal in huis wifi
 • 50 Mbit/s download - Tot 5 Mbit/s upload
 • Gratis (wifi) modem
Van 42,50/mnd
35,-/mnd (eerste 3 mnd)

Deze promotie verloopt op 31 juli 2019. Het Netflix cadeau moet vóór 4 december 2019 worden ingewisseld. Geldig voor 3 maanden op het Netflix Standaard (HD) abonnement (€ 10,99 / maand). Voor bestaande Netflix klanten wordt de waarde van de promotie (€32,97) bijgeschreven op hun bestaande abonnement. Een Netflix-compatibel apparaat (afzonderlijk gefabriceerd en verkocht) en een internetverbinding zijn vereist om dit te kunnen kijken. De aanbieding kan niet worden ingewisseld of gerestitueerd voor geld, onderhevig aan de toepasselijke wetgeving, en kan niet worden ingewisseld voor Netflix-cadeaubon. U kunt de waarde van de aanbieding toepassen op een ander Netflix-abonnement. Ruilen op deze manier kan de duur van de aanbieding wijzigen. Als u een nieuw Netflix-lid bent, brengt KPN na de promotieperiode automatisch de Netflix-abonnementskosten in rekening voor het door u gekozen abonnement op uw KPN-factuur. U kunt uw Netflix-abonnement op elk gewenst moment annuleren. Netflix-service prijzen zijn onderhevig aan wijzigingen.

Download voorwaarden
Je krijgt de 3 maanden Netflix cadeau bij het Netflix Standaard abonnement. Wil je graag een Netflix Premium abonnement? Dan krijg je 3 maanden lang € 10,99 per maand korting op je abonnement. Daardoor betaal je 3 maanden maar € 3,- per maand voor je Netflix Preemium abonnement.

Beter netwerk
Beter doen wat jij wilt

Met ons vaste en mobiele netwerk, zorgen wij er al meer dan een eeuw voor dat jij beter verbonden bent.
En hierdoor beter kan doen, wat jij wilt.

Beter netwerk
Beter online tv-kijken

Heb je Interactieve TV van KPN? Dan kijk je jouw favoriete programma’s en zenders niet alleen via je televisie, maar ook online in heel de EU via de Interactieve TV app en Interactievetv.nl.

Beter netwerk
Beter series kijken

Wil je ook Netflix via Interactieve TV kijken? Kies voor één van onze Internet en TV pakketten en activeer Netflix via het tv-menu.

Beter netwerk
Beter muziek luisteren

Ben je op zoek naar jouw nieuwe nummer 1 hit? Of wil je gewoon een lekker achtergrondmuziekje? Bij KPN krijg je iedere maand korting op je Spotify Premium of Spotify Family-abonnement.

Al meer dan een eeuw
Beter verbonden

Of je nu klant bent bij KPN of niet, elke Nederlander maakt dagelijks gebruik van ons netwerk. Van de glasvezelverbindingen in de grond tot het mobiele 4G-netwerk. Maar ook in de trein of de matrixborden boven de snelweg. Het KPN-netwerk reikt tot in de haarvaten van ons land en is één van de beste ter wereld volgens het P3 onderzoek. Daarnaast blijven we continue ons netwerk verbeteren met koperupgrades, nieuwe aanleg van glasvezel netwerk. Op mobiel verbeteren we ons huidige 4G netwerk en bereiden we ons voor op 5G. 

Ook daarom zit je goed bij KPN

Bekroonde aanbieder

 • KPN Glasvezel is als beste getest door de Consumentenbond in januari 2019.
 • Tweakers Award 2018-2019 voor Winnaar Mobiele provider.
 • Beste Service Award 2018 voor KPN Internet door Opiness.
 • Predicaat 'uitstekend' volgens jaarlijkse benchmark van P3 (2019).

De groenste provider van Nederland

KPN is groen. En niet alleen het logo. Wij zijn namelijk erkend door DJSI tot het duurzaamste telecombedrijf van Nederland! We zijn klimaatneutraal en halen al onze energie uit duurzame bronnen.