Onderling bellen

Een van de voordelen van KPN Compleet is Gratis Onderling Bellen. Dit voordeel houdt in dat je onbeperkt kunt bellen naar maximaal 10 nummers op hetzelfde adres, de zogenoemde voordeelnummers.

Gratis Onderling bellen

Tijdelijk heb je extra voordeel ontvangen, omdat in ons recent vervangen administratiesysteem Gratis Onderling Bellen mogelijk was met alle KPN-nummers in plaats van maximaal 10 nummers. Vanaf april 2016 hebben wij dit hersteld waardoor je alleen gratis kan bellen naar de 10 voordeelnummers die op je huisadres staan geregistreerd. Deze nummers kan je terugzien op je factuur en in MijnKPN.

Eenmalig crediteren

Omdat dit mogelijk onverwacht is voor jou, crediteren wij eenmalig de onkosten voor boven de bundel verbruik voor het bellen naar mobiele KPN nummers in Nederland in mei en juni. Wij adviseren je zo snel mogelijk je bundel aan te passen.

Bekijk je belgedrag en pas je bundel wanneer nodig is aan

Vanaf april kan je alleen gratis bellen naar de maximaal 10 voordeelnummers op je huisadres. Alle andere gesprekken met KPN mobiele nummers worden met je belbundel verrekend. Het kan zijn dat je belbundel niet meer overeenkomt met je verbruik. Dan kan het voordeliger zijn om je belbundel aan te passen. Dit kan je eenvoudig en snel doen in MijnKPN of via de App.

Direct naar MijnKPN

Veelgestelde vragen

Eén van de voordelen van KPN Compleet is Gratis Onderling Bellen: onbeperkt bellen naar maximaal 10 nummers op hetzelfde adres. Vanaf mei 2015 kon in ons recent vervangen administratiesysteem tijdelijk gratis onderling gebeld worden naar alle vaste en mobiele nummers van KPN. In april 2016 hebben wij het factuurssysteem aangepast zodat Gratis Onderling Bellen inderdaad alleen naar maximaal 10 mobiele KPN nummers op hetzelfde adres mogelijk is.
Wij crediteren de onkosten voor boven de bundel verbruik voor het bellen naar mobiele KPN nummers van april in juni, en de kosten van mei in juli.
Ja, bij abonnementen afgesloten in 2012 en later is dit mogelijk. Heb je een ouder abonnement? Verleng dan naar de nieuwe abonnementen of neem contact op met de klantenservice.
Het is helaas niet mogelijk om vooraf vast te stellen wat het effect voor jou zou zijn geweest omdat wij niet weten welke nummers jij gaat bellen.
Nee, dit geldt alleen voor bellen vanaf een KPN Mobiel.
In MijnKPN, onder KPN Compleet, wordt een overzicht gegeven van de nummers die op een adres zijn aangemeld voor Gratis Onderling Bellen.

Nieuwe nummers, met een maximum van 10 nummers in totaal, kunnen opgegeven worden door deze nummers aan te melden voor KPN Compleet. Dit kan via het KPN Compleet aanmeldformulier.

Nee. Vanaf april 2016 hanteren wij de maximaal 10 voordeelnummers. De creditering is een eenmalige coulance.
Neem in dit geval contact op met de klantenservice op nummer 0800-0402.
Nee, deze wijziging geeft je geen recht je abonnement op te zeggen.
Je kunt je bundel via MijnKPN aanpassen of neem contact op met onze klantenservice.
In MijnKPN wordt een overzicht gegeven van de hoeveelheid minuten en de hoeveelheid reeds gebelde minuten uit je abonnement. Indien de belminuten uit je bundel niet toereikend zijn kan je in MijnKPN up bundel éénmaal per maand aanpassen. De kosten van de nieuwe bundel worden ook in MijnKPN aangegeven.
De nieuwe bundel gaat altijd de 1e van de maand in, dus komende maand zou je weer over je bundel heen kunnen gaan.
Nee , er bestaan geen tijdelijke belbundels.
Er is helaas geen sms notificatie mogelijk indien de belbundel op is.