Heb je meerdere mobiele abonnementen of een vaste telefoon van KPN op één adres? En ben je al aangemeld bij KPN Compleet? Dan bel je gratis met je huisgenoten (maximaal 10).

Gratis samen bellen:

  • Met 10 KPN Mobiel abonnementen op jouw adres
  • Meld je eenvoudig aan via de MijnKPN App
  • In de hele EU

Dubbel zoveel data

Zo eenvoudig is gratis onderling bellen:

24/7 gratis bellen met je dochter, vriend of welke huisgenoot dan ook? Het kan met KPN Compleet. Je hoeft alleen de telefoonnummers aan te melden bij KPN Compleet en jullie bellen onderling helemaal gratis. Dus jij en je dochter, je zoon naar je partner: alle nummers op hetzelfde adres (max 10) bellen elkaar gratis. Meld nu alle nummers op jouw adres aan! Wijzigen kan ook via onderstaande button.

Meld nummers aan

Gratis voordelen met KPN Compleet:
Loop ze niet mis!

Wat is KPN Compleet?

Het is heel simpel. Heb je meerdere KPN abonnementen op jouw adres, bijvoorbeeld een Internet en TV pakket en een Mobiel abonnement? Dan krijg je iedere maand gratis extra's en kortingen met KPN Compleet. Voor zo lang als je deze abonnementen blijft combineren.

Word ook KPN Compleet

Combineer Thuis + Mobiel
en profiteer met KPN Compleet

Krijg een gratis zenderpakket met KPN Compleet

Heb je al Internet & TV van KPN?

En wil je gratis het Pluspakket of FOX Sports Eredivsie kijken? Combineer dan je Internet en TV pakket met een Mobiel of Sim Only abonnement van KPN. Hiermee word je gratis KPN Compleet en profiteer je van nog veel meer voordelen.
Word KPN Compleet, met:

Sim Only Mobiel
Krijg iedere maand 5 euro korting met KPN Compleet

Heb je al Mobiel of Sim Only van KPN?

En wil je € 5,- korting op al je KPN Mobiel abonnementen? En een verdubbeling van je bel-, sms- en databundel? Combineer dan je Mobiele of Sim Only abonnement van KPN met een Internet en TV pakket van KPN en word gratis KPN Compleet.
Word KPN Compleet, met:

Internet & TV Internet

Veelgestelde vragen

Je geeft nieuwe nummers, met een maximum van 10 nummers in totaal, op door deze nummers aan te melden voor KPN Compleet. Dit kan via het KPN Compleet aanmeldformulier.

In MijnKPN, onder KPN Compleet, staat een overzicht van de nummers die op een adres zijn aangemeld voor Gratis Onderling Bellen.