Alle tarieven van het BelVrij abonnement

BelVrij Abonnementen

Voor bovenstaande abonnementen in combinatie met ISDN 1 geldt een toeslag van € 4,83. In combinatie met ISDN 2 geldt een toeslag van € 10,-.

Tarievenoverzicht BelVrij

Bekijk de gesprekstarieven, de tarieven voor speciale nummers en de prijzen voor extra diensten bij je BelVrij abonnement.

  • Met BelVrij Altijd bel je altijd gratis naar alle Nederlandse vaste en mobiele nummers 
  • Met BelVrij Avond & Weekend bel je elke avond en nacht en in het weekend gratis naar alle Nederlandse vaste en mobiele nummers 
  • Met BelVrij Weekend bel je elke nacht en in het weekend gratis naar alle Nederlandse vaste en mobiele nummers 

Het weekend is van vrijdag 24.00 tot maandag 08.00 uur.  ’s Avonds is van 19.00 tot 08.00 uur.  ’s Nachts is van 24.00 tot 08.00 uur. 

Gesprekstarieven buiten je gratis periode:

  • Het starttarief geldt per gesprek
  • Gesprekken worden per seconde verrekend

* Het starttarief geldt per gesprek. De gesprekken worden per seconde verrekend. Bel je naar betaalde servicenummers beginnend met 0900, 0906, 0909, 18xy, 084, of 087 dan betaal je naast het tarief van het servicenummer ook de kosten voor het gebruik van de vaste telefoonlijn.

Hieronder vind je de gesprekstarieven die gelden voor bellen naar het buitenland.

De wereld is verdeeld in zes tariefzones. Voor elke tariefzone geldt een apart tarief. Bovendien geldt voor een aantal landen een afwijkend tarief. De getoonde tarieven zijn inclusief btw. Alle landen hebben een afwijkend tarief wanneer je naar een mobiel nummer in dat land belt. Hiervoor geldt een toeslag van € 0,25. Voor landen met een * geldt de toeslag niet. Het starttarief is voor alle landengroepen gelijk: € 0,10 per gesprek.

€ 0,12 per minuut

€ 0,40 per minuut

€ 0,50 per minuut

€ 0,80 per minuut

€ 3,00 per minuut 

Naar overige landen bel je voor € 1,25 /min. Het starttarief is voor alle landengroepen gelijk: €0,10 per gesprek.

Bekijk de tarieven van de speciale nummers via de link hieronder.