26 februari 2021 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Programma's voor de kids in het Pluspakket

Elke maand doen wij een greep uit het aanbod van het Pluspakket en zetten we de beste films en programma's voor de kids op een rijtje. Je kijkt ze wanneer je wilt met het Pluspakket die je maandelijks gemakkelijk aan- of uitzet via MijnKPN of het menu van je TV.

Los Bando

De Noorse pubers Axel en Grim zijn al heel lang de beste vrienden en vormen, samen met de achtjarige celliste Thilda, een rockband. As ze de kans krijgen om mee te doen aan een nationale muziekwedstrijd, springen ze een gat in de lucht. Er is alleen wel één probleempje: de wedstrijd is helemaal aan de andere kant van Noorwegen… Wat volgt is een bijzondere en avontuurlijke road trip.

Mike the Knight (seizoen 1)

De tienjarige Mike is een ridder-in-opleiding. Hij wil namelijk erg graag een dappere ridder worden, maar dat kan natuurlijk niet zomaar! In deze serie reizen de kleintjes mee met Mike naar een fantasierijke wereld gevuld met kastelen, draken en trollen. Mike neemt ze mee op spectaculaire missies en sluit bijzondere vriendschappen. Seizoen 1 van ‘Mike the Knight’ is te zien in het Pluspakket.

Monky

Op een dag vindt Frank een klein aapje in zijn achtertuin. Haar naam is Monky en ze is het begin van een dol avontuur voor Frank en zijn familie. Maar al snel komen ze erachter dat Monky geen gewoon aapje is en dat het geen toeval is dat ze juist in hun achtertuin rondslingerde… De aandoenlijke kinderfilm ‘Monky’ is te zien in het Pluspakket.

Bekijk films en series via het Pluspakket

Wil je deze en vele andere films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Je voegt het Pluspakket al gemakkelijk vanaf slechts €6,99 toe. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Films in het Pluspakket

Films, series & TV

Series in het Pluspakket

Films, series & TV

Zender van de Maand: Comedy Central Extra