22 augustus 2018 2 min Auteur: Redactie Beleef KPN

GRATIS Huawei tablet t.w.v €149,- bij de Huawei P20 of P20 Pro!

Ben jij ook de hele dag online? Op het station check je de treintijden, thuis kijk je films en series via Netflix en ondertussen flitsen de likes, shares en reacties van je sociale netwerken over je smartphonescherm. Herkenbaar? Huawei en KPN maken het nu nóg leuker en makkelijker om overal en altijd te surfen op het wereldwijd web. Je krijgt namelijk tijdelijk GRATIS een Huawei Mediapad T3 10-inch tablet t.w.v € 149,- bij aankoop van een Huawei P20 of P20 Pro smartphone. Deze actie loopt van 20 augustus tot en met 14 oktober. Alleen bij KPN!

Huawei tablet

Spectaculaire Huawei P20 en P20 Pro

De P20 en P20 Pro zijn Huawei's de toppers van 2018. De European Imaging and Sound Association (EISA) riep de Huawei P20 Pro zelfs uit tot toestel van het jaar! Na de introductie vlogen de smartphones als warme broodjes over de toonbank. En dat is geheel terecht, want zowel de P20 als de P20 Pro hebben een superstrak, modern ontwerp met hypergeavanceerde technieken onder de motorkap en een buitenaards goede camera. Tot slot laat het beeldscherm geweldige kleuren en contrasten zien; perfect om al jouw mooie foto’s en video’s op terug te kijken.

Renaissance in fotografie met Artificial Intelligence

De Huawei P20 en P20 Pro zijn beide uitgerust met een fantastische camera. Zo heeft de Huawei P20 heeft een dubbele Leica 12+20-megapixellens waarmee je onder alle omstandigheden de beste foto’s maakt. De Huawei P20 Pro is zelfs voorzien van een driedubbele Leica 40+20+8-megapixelcamera. Gecombineerd met de kracht van Artificial Intelligence zijn de mogelijkheden met deze toestellen eindeloos.

Huawei Mediapad T3 10-inch tablet

Lees je ’s morgens graag een krantje bij je kop koffie? Of kijk je veel video’s via YouTube, of films en series via Netflix? Dan is een groter scherm vaak wel zo prettig. De Huawei Mediapad T3 voldoet daarin uitstekend aan je verwachtingen. Lees heerlijk een krantje op de bank of kijk een filmpje in bed. Het kan allemaal op deze handzame 10-inch Mediapad.

Neem ‘m lekker mee

De Huawei Mediapad T3 10 neem je eenvoudig overal mee naartoe. De T3 is een wifi-tablet, maar met een geheugen van 16GB dat ook nog is uit te breiden met een Micro SD kaartje heb je voldoende ruimte om je Netflix-series, boeken en andere media te downloaden voor onderweg. ’s Avonds lezen? De Mediapad heeft een aangename nachtstand die beter is voor je ogen.

Hebben? Dit moet je doen.

Wil jij ook zo’n handige tablet t.w.v. € 149,- gratis ontvangen? Koop dan in de periode van 20 augustus 2018 tot en met 14 oktober 2018 een Huawei P20 of P20 Pro met abonnement bij KPN. Vervolgens registreer je je aankoop voor 16 oktober 2018 via de actiepagina van Huawei. En klaar! Je krijgt je Huawei Mediapad T3 10-inch snel thuisgestuurd.

Bekijk de Huawei P20 Pro Dual-SIM zwart 128 GB en de bijbehorende tablet-actie.


Ook interessant voor jou:

Mobiel

Fotografeer je huisdier als een Pro met je smartphone

Mobiel

Hoogbegaafde Huawei door Artificial Intelligence

Mobiel

Huawei P20 Pro: 360 graden de wereld rond