11 maart 2021 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Zo kijk je Formule 1 live bij KPN

We zitten allemaal klaar voor een legendarisch seizoen. Kijk Formule 1 bij KPN en volg de prestaties van de nieuwe teams, kijk hoe de teammaten met elkaar strijden en hoe oud-kampioenen gaan presteren! Het belooft nu al een spectaculair racejaar te worden. Op 26 maart 2021 begint het nieuwe Formule 1 seizoen in Bahrein.

Formule 1 kijken bij KPN

Bij KPN hoef je niks te missen van de Formule 1. Bekijk alle Formule 1-races, kwalificaties en trainingen. Zo beleef jij het F1-seizoen volop en mis je geen enkele Grand Prix meer.

Nieuwe teams en oude bekenden

Dit jaar begroet de Formule 1 twee nieuwe teams, Aston Martin en Alpine. De eerste waren vorig jaar nog de naamsponsor van Red Bull, maar dit jaar heeft Aston Martin zijn eigen team, Met oud-wereldkampioen Vettel als belangrijkste coureur, heeft het team de ambitie om vooraan mee te doen tijdens de races. Het tweede team stond afgelopen jaar nog als team Renault op de 'grid', dit jaar maakt het team een nieuwe start onder de naam Alpine. Ook dit team heeft de wens om de topteams te verslaan, want ze hebben een oude bekende teruggehaald, Met oud-wereldkampioen Fernando Alonso hopen de Fransen een goede kans te maken op wk-punten.

De Formule 1 kalender 2021

Afgelopen jaar verliep het Formule 1 seizoen anders dan we hadden verwacht. De Formule 1-kalender van 2021 telt maar liefst 23 Grands Prix, tenminste als ze allemaal door kunnen gaan. Onder meer de favoriete Grand Prix's van de oranje fans, Nederland, Oostenrijk en België, staan op het programma. Hieronder vind je de voorlopige F1 racekalender van 2021.

28 maart: GP Bahrein
18 april: GP Emilia Romagna (Imola)
2 mei: GP Portugal 
9 mei: GP Spanje
23 mei: GP Monaco
6 juni: GP Azerbeidzjan
13 juni: GP Canada
27 juni: GP Frankrijk
4 juli: GP Oostenrijk
18 juli: GP Verenigd Koninkrijk
1 augustus: GP Hongarije
29 augustus: GP België
5 september: GP Nederland
12 september: GP Italië
26 september: GP Singapore
3 oktober: GP Rusland
10 oktober: GP Japan
24 oktober: GP Verenigde Staten
31 oktober: GP Mexico
7 november: GP Brazilië
21 november: GP Australië
5 december: GP Saoedi-Arabië
12 december: GP Abu Dhabi

Formule 1 dit jaar (bijna) niet op RTL Duitsland

Vorig jaar kon je de Formule 1 nog volgen via de zender RTL Duitsland. Maar door de teruglopende kijkcijfers in Duitsland, kondige de zender onlangs aan te stoppen met het uitzenden van de Formule 1 races. In februari van dit jaar werd overigens bekend dat ze dit jaar toch 4 races gaan uitzenden. Wil je echter niets missen van dit F1 race seizoen, kies dan hieronder voor het Ziggo Sport Totaal pakket om alle races live te volgen.

Formule 1 kijken met een zenderpakket

Wil je het hele F1-seizoen kijken? Kies dan voor een Ziggo Sport Totaal abonnement. Het pakket is maandelijks aan- en uit te zetten, dus je zit nergens aan vast.

  1. Ga naar MijnKPN, log in met je KPN ID.
  2. Klik op Televisie, kies het Ziggo Sport Totaal pakket en klik dan op toevoegen.
  3. Klik rechts op de kassabon op "Volgende", ga akkoord met de voorwaarden door een vinkje te plaatsen en klik op "Plaats bestelling".
Zet aan via MijnKPN

Ook interessant voor jou:

Sport

Grand Prix Azerbeidzjan live kijken bij KPN

Sport

Dit is er nieuw aan de Formule 1 auto’s

Sport

9 weetjes over de Formule 1