15 oktober 2018 5 min Auteur: Redactie Beleef KPN

De topfilms uit het Pluspakket

Elke maand worden er nieuwe films toegevoegd aan het Pluspakket. Maar wat zijn nou eigenlijk de films die je moet zien? Bekijk dan hieronder de trailer of lees gauw verder!

Wonder Woman

Voordat ze Wonder Woman was, stond ze bekend als Diana, prinses van de Amazones, in training voor een onverslaanbare strijder. Opgegroeid op een beschut en paradijselijk eiland zonder zorgen. Maar nadat een gecrashte Amerikaanse piloot verhalen vertelt over een enorm conflict in de buitenwereld, besluit Diana haar thuis te verlaten, overtuigd dat ze die dreiging kan stoppen. Ze vecht samen met anderen in een strijd om alle oorlogen te stoppen en ontdekt haar ware krachten... en haar ware lot.

Kong: Skull Island

Deze remake speelt zich af in de jaren ’70. Een nog nooit eerder ontdekt eiland wordt bezocht door een groep ontdekkingsreizigers. Zij worden vergezeld door een deel van het Amerikaanse leger dat onder leiding staat van Samuel L. Jackson. Op het moment dat zij het eiland in zicht krijgen, hebben ze al door dat niets is wat het lijkt. Het eiland is een exotisch paradijs waar flora, fauna en dieren worden ontdekt die tot dan toe nog nooit zijn ontdekt. Kong is king of the island maar tegen wie of wat vecht hij?

King Arthur: Legend of the Sword

We kennen allemaal de verhalen van King Arthur wel. Het oude verhaal over de koning en het zwaard de Excalibur. In de film King Arthur: Legend of the Sword moet de jonge prins Arthur vluchten uit het koninkrijk nadat zijn vader word vermoord. Hij is bestolen van zijn identiteit en erfgoed maar is vastberaden om terug te vechten voor wat hem is afgenomen.

Dunkirk

Dunkirk is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Operatie Dynamo tijdens de Tweede Wereldoorlog. Dunkirk laat zien hoe honderdduizenden Britse en Geallieerde troepen omringd worden door vijandelijke troepen. Gevangen op een strand met hun rug naar de zee, staan ze tegenover een onmogelijke situatie, terwijl de vijand langzaam maar zeker steeds dichterbij komt..

IT

Pennywise is terug en hoe! Hij keert terug in deze reboot van IT en is net zo angstaanjagend als het origineel. In het kleine stadje Derry worden de kinderen weer gevolgd die onderdeel zijn van de Losers Club. Ze doen er echter alles aan om het stadje te redden!

Zo kijk je de films

Heb je het Pluspakket? Dan kijk je de films via het On Demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Pluspakket > Films > Alle Films

Meer over On Demand kijken


Bekijk de films via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop.

Voor slechts €9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

De topfilms voor kinderen in het Pluspakket

Films, series & TV

De top 5 zenders in het Pluspakket

Films, series & TV

De beste series uit het Pluspakket