1 juli 2020 2 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Met Seaters doe je mee met de leukste winacties

‘’Met Seaters zit je altijd goed!’’ Via het online platform Seaters heb je als klant van kpn het voordeel dat je gratis of tegen een kleine bijdrage voor het kpn Mooiste Contact Fonds op de tribune kunt zitten (zodra Corona het weer toelaat) bij voetbalwedstrijden. Daarnaast worden er ook andere leuke activiteiten aangeboden op Seaters, bijvoorbeeld kaarten voor het Rijksmuseum.

Wat is Seaters?

Seaters is een online platform waarbij jij jezelf op kan geven om kaarten te winnen voor een evenement naar keuze. Je kunt je registeren waarna je met je eigen account kunt inloggen en het aanbod kunt bekijken.

Zo werkt het

In Seaters heb je de mogelijkheid om jezelf als klant in de ‘’wachtrij’’ (Wish List) te plaatsen. Je doet aan de winacties mee wanneer je jezelf op deze lijst zet. De kaarten worden op basis van willekeurige verdeling verloot.

Je kunt op de volgende manier gebruik maken van Seaters:

 1. Activeer snel en gratis je account op deze pagina, via ‘Registreren’.
 2. Gebruik de toegangscode gekopkpn om jezelf te registreren.
 3. Volg de instructies op in de bevestigingsmail.
 4. Zodra je e-mail bevestigd is, ga je weer naar seaters.com/kpn en log je in met je e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord.
 5. Kies uit de lijst van evenementen en schrijf je in voor het evenement. Het evenement komt dan onder Wish List te staan.
 6. Op basis van beschikbaarheid krijg je kaarten toegewezen.

Vrij simpel dus! De tip is wel om de e-mail notificaties aan te zetten bij je voorkeuren, dan krijg je automatisch bericht over nieuwe acties.

  Meld je aan bij Seaters

  Ook interessant voor jou:

  Films, series & TV

  Kijk de beste Discovery programma’s nu On Demand

  Mobiel

  Android 11: nieuwe features en mogelijkheden

  Mobiel

  De geschiedenis van de simkaart: van bankpas naar e-sim