6 maart 2019 2 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Win Eredivisie wedstrijdkaarten met Seaters!

‘’Met Seaters zit je altijd goed!’’ Via het online platform Seaters heb je als KPN’er het voordeel dat je gratis of tegen een kleine bijdrage voor het KPN Mooiste Contact Fonds op de tribune kunt zitten bij voetbalwedstrijden. Daarnaast worden er ook andere leuke activiteiten aangeboden op Seaters, denk hierbij aan kaarten voor het Rijksmuseum of schaatsen.

Seaters


  Wat is Seaters?

  Seaters is een online platform waarbij jij jezelf op kan geven om kaarten te winnen voor een evenement naar keuze. Je kunt je registeren waarna je met je eigen account kunt inloggen en het aanbod kunt bekijken.

  Waarom?

  Voetbal zit in de harten van veel Nederlanders, zo ook in dat van ons. Als hoofdsponsor van de Nederlandse Eredivisie en sponsor van de KNVB betrekken wij onze klanten graag in deze samenwerking. Dit vertaalt zich o.a. in toegangskaarten voor voetbalwedstrijden in de Eredivisie, voor het Nederlands Elftal en de OranjeLeeuwinnen.

  Geen sportliefhebber? Geen probleem! Naast voetbal- en schaatskaarten bieden wij ook regelmatig kaarten aan voor: de bioscoop, festivals, concerten en andere toffe evenementen.

  Zo werkt het

  In Seaters heb je de mogelijkheid om jezelf als klant in de ‘’wachtrij’’ (Wish List) te plaatsen. Je doet aan de winacties mee wanneer je jezelf op deze lijst zet. De kaarten worden op basis van willekeurige verdeling verloot.

  Je kunt op de volgende manier gebruik maken van Seaters:

  1. Activeer snel en gratis je account op deze pagina, via ‘Registreren’.
  2. Gebruik de toegangscode gekopkpn om jezelf te registreren.
  3. Volg de instructies op in de bevestigingsmail.
  4. Zodra je e-mail bevestigd is, ga je weer naar seaters.com/kpn en log je in met je e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord.
  5. Kies uit de lijst van evenementen en schrijf je in voor het evenement. Het evenement komt dan onder Wish List te staan.
  6. Op basis van beschikbaarheid krijg je kaarten toegewezen.


  Vrij simpel dus! De tip is wel om de e-mail notificaties aan te zetten bij je voorkeuren, dan krijg je automatisch bericht over nieuwe acties.

   Meld je aan bij Seaters


   Ook interessant voor jou:

   Sport

   Klaar voor de Formule 1 start?

   Sport

   Dit kijk je bij Ziggo Sport Totaal