16 maart 2018

Win kaartjes voor Nederland - Engeland

16/03/2018 - Vrijdag 23 maart is de oefenwedstrijd tegen Engeland in de Amsterdam Arena. En jij kan hierbij zijn! Kans maken? Lees snel verder.

Nederlands elftal

Spannende wedstrijd

Het Nederlands elftal speelt vrijdagavond een oefenwedstrijd tegen Engeland. Het belooft een spannende pot te worden. Engeland heeft zich namelijk geplaatst voor het WK 2018 in Rusland. Zij zullen de wedstrijd beschouwen als een goede aanloop naar het WK toe. Nederland heeft zich daarentegen niet geplaatst.

Toch zullen zij het de Engelsen niet makkelijk gaan maken. In totaal hebben ze 20 keer tegenover elkaar gestaan met de balans in het voordeel van Nederland. De laatste wedstrijd won Nederland met 1-2. De doelpunten werden gemaakt door Vincent Janssen en Luciano Narsingh. Beiden zitten niet in de selectie van de bondscoach Ronald Koeman. Welke spelers zullen nu de doelpunten gaan maken?

Wil jij het Nederlands elftal live aanmoedigen?

Voor het oefenduel Nederland – Engeland verloten wij een reeks aantal kaarten. Wil jij gratis naar deze wedstrijd? Meld je aan bij de Seaters KPN groep en maak kans op kaarten.

Log in bij Seaters


Hoe kijk je de wedstrijd Nederland - Engeland live bij KPN?

Heb je Interactieve TV van KPN? Dan kijk je de wedstrijd live op vrijdag 23 maart vanaf 20:45 bij Veronica op kanaal 9.

Wil je nog meer voetbal kijken?

Wil je meer zien dan alleen oefenwedstrijden van het Nederlands elftal? Bij KPN kun je alle voetbalwedstrijden uit de Eredivsie live kijken. Ben jij een echte voetbalfan? Je kunt ook kijken naar voetbal uit het buitenland. En als je Interactieve TV van KPN hebt, kan je losse live voetbalwedstrijden bestellen. Zo mis je geen enkele voetbalwedstrijd.

Ook interessant voor jou:

Sport

Het Nederlandse voetbal

Sport

Gratis Eredivisie kijken? Het kan met KPN Compleet

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket