29 januari 2018

Super Bowl 4 februari 2018 Patriots vs. Eagles live kijken

Zondag 4 februari is het weer zo ver, de Super Bowl! De twee beste American Football teams staan tegenover elkaar in hét Amerikaanse sportevenement van het jaar. De New England Patriots nemen het op tegen de Philadelphia Eagles, dat belooft een spannende wedstrijd. Wat kan je verwachten? En nog belangrijker, hoe kan je het live kijken? Lees hieronder verder.

Super Bowl 2018


Terugblik Super Bowl LI       

Vorig jaar werd in Houston de 51e editie van de Super Bowl gehouden. Meer dan 150 miljoen kijkers zagen hoe de New England Patriots de Atlanta Falcons versloegen. Voor de eerste keer in de geschiedenis van de NFL was een verlenging nodig wegens gelijkspel. De legendarische quarterback van de Patriots, Tom Brady, won toen zijn vijfde NFL-finale.

Patriots vs. Eagles - Vooruitblik LII

Dit is alweer de 52e editie van de Superbowl en tevens de finale van het seizoen 2017. Er wordt gespeeld in het U.S. Bank Stadium in Minneapolis. Dit is de tweede keer dat de wedstrijd hier gespeeld wordt, de eerste keer was in 1992.

Dit is een rematch voor de wedstrijd van de Super Bowl uit 2004 die gewonnen werd door de New England Patriots met 24 tegen 21. De Patriots zijn de eerste ploeg sinds de Seattle Seahawks  die 2 Super Bowl finales op een rij spelen. De Philadelphia Eagles hebben de Super Bowl nog nooit gewonnen en dit is de 3e keer dat ze in de finale staan.

Het volkslied wordt gezongen door P!nk en de halftime show wordt verzorgd door niemand minder dan Justin Timberlake, de geruchten gaan dat N-SYNC samen op gaat treden. Dat belooft een spectaculaire show te worden.

Zo kijk je de Super Bowl bij KPN

Heb je Interactieve TV en een FOX Sports pakket? Dan kijk je in de nacht van zondag 4 februari op maandag 5 februari de Super Bowl via de volgende kanalen:

FOX Sports Eredivisie:

FOX Sports 1 (kanaal 221)
Op FOX Sports 1 kijk je om 23.30 (4 februari) naar de voorbeschouwing, de wedstrijd begint om 00.30 (5 februari) en om 04.30 begint de nabeschouwing. FOX Sports 1 heeft Nederlands Commentaar.

FOX Sports International

FOX Sports 2 (kanaal 222)
Op FOX Sports 2 kijk je vanaf 22.15 (4 februari) naar Super Bowl gerelateerde programma’s en documentaires. Om 00.00 (5 februari) begint de Super Bowl met Amerikaans commentaar.

FOX Sports 6
(kanaal 226)
Op FOX Sports 6 kijk je vanaf 06.00 (4 februari) al naar documentairs die de hele dag doorgaan. Om 00.30 (5 februari) begint dan Super Bowl met Nederlands commentaar.

De Super Bowl als een losse wedstrijd live kijken?

Via Interactieve TV kan je de Super Bowl ook als losse wedstrijd bestellen en kijken. Dit is is binnen 5 stappen gedaan. Een losse wedstrijd kost maar €6.-.

Zo bestel je een losse wedstrijd:

  1. Zet je televisie aan, druk op je witte KPN afstandsbediening op [Menu].
  2. Kies TV-gids en scroll naar Live Sport On Demand
  3. Kies de Super Bowl en klik op [OK].
  4. Klik op bestellen, voer je pincode Interactieve TV in en klik op [OK].
  5. De Super Bowl staat voor je klaar op zondag 4 februari op kanaal 260 (Nederlands commentaar) of op kanaal 267 (Amerikaans commentaar).

Heb je Interactieve TV van KPN, maar nog geen FOX Sports?


Activeer dan FOX Sports Eredivisie voor de vaste lage prijs van €7,50/mnd of FOX Sports International voor van €12,50/mnd via MijnKPN

De FOX Sports zenderpakketten zijn maandelijks opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast.

Activeer via MijnKPN


Wil jij volgend jaar de Super Bowl niet missen?

Kies dan een Internet en TV-abonnement bij KPN. Tijdens je bestelling kan je FOX Sports Eredivisie of FOX Sports International als extra zenderpakket toevoegen.

Naast de Superbowl kijk je bij FOX Sports Eredivisie alle Eredivisie-wedstrijden van je favoriete Nederlandse clubs live en bij FOX Sports International kijk je alles op het gebied van Amerikaanse topsport en Internationaal voetbal.

Ook interessant voor jou:

Sport

Zo mis je geen enkele voetbalwedstrijd

Sport

3 apps voor echte Eredivisiefans

Films, series & TV

Tips & tricks voor je iTV afstandsbediening