17 september 2018 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Altijd de beste voetbaldeal bij KPN

Het nieuwe Eredivisie seizoen is weer van start gegaan! We hebben talent binnengehaald en talent uitgezwaaid naar andere clubs. Het beloofd weer een spectaculair voetbalseizoen te worden. Slaagt PSV erin om de titel te verdedigen of is is er een andere club die met de schaal naar huis gaat?

Scoor voetbalcadeaus tijdens de KPN Transferweken


Eredivisie seizoen 2018-2019

Voetbalschoenen mogen weer ingevet worden en de scheidsrechters kunnen hun fluitje uit de kast halen. Het belooft weer een prachtig seizoen te worden in de Eredivisie. Op welke positie je club ook staat, in het linkerrijtje of in de rechter? Heeft je favoriete club nieuwe spelers aangetrokken? Maken ze kans op het kampioenschap? Met FOX Sports Eredivsie zie je elke week weer alle wedstrijden uit de competitie, zo mis je niks!

Maak jij ook de transfer?

Ben je aangemeld voor KPN Compleet en heb je Interactieve TV? Dan kijk je gratis FOX Sports Eredivisie of het Pluspakket. Elke maand wissel je eenvoudig je extra zenderpakket via de MijnKPN app. Standaard staat het Pluspakket aan. Bij een pakketwissel duurt het maximaal 24 uur voordat deze is doorgevoerd.

Altijd op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes uit de Eredivisie?

Kies dan voor FOX Sports Eredivsie bij je Internet en TV-pakket. Voor €7,50 /mnd krijg je met dit zenderpakket 3 extra voetbalzenders en kijk live naar alle Eredivisie-wedstrijden. Vanaf 1 februari wijzigt de prijs naar € 9,99 per maand. Het pakket is maandelijks aan- en uit te zetten via MijnKPN of je tv-menu.

En ben je aangemeld voor KPN Compleet? Dan kijk je FOX Sports Eredivisie helemaal gratis!

Ook interessant voor jou:

Sport

3 apps voor echte Eredivisiefans

Sport

Zo kijk je Formule 1 live bij KPN

Sport

SANTOS kijkt Eredivisie met Friso Schotanus