18 december 2017

Nieuw bij Goal Alert: eDivisie

Nog een cadeautje voor de fans van voetbal in deze decembermaand: versie 3.1.1 van de Goal Alert app is nu beschikbaar voor Android en iPhone. Zo mis je nooit meer een doelpunt van je favoriete club.

Goal Alert app

eDivisie: nu ook e-sports in Goal Alert

We hebben een nieuwe competitie toegevoegd! Naast de Eredivisie, Jupiler League & KNVB Beker vind je nu ook de eDivisie terug in Goal Alert. In de eDivisie spelen de top e-sporters van de Nederlandse Eredivisie clubs wedstrijden in het voetbalspel FIFA. De top 5 doelpunten van alle wedstrijden zijn elke week te zien in Goal Alert.

Ook op de piste alle goals volgen

Wanneer je met je ski’s in de sneeuw staat, wil je natuurlijk geen enkel doelpunt missen van jouw club. Daarom is het vanaf nu mogelijk om - waar in de EU je ook bent - de goals van je club en de Eredivisie samenvattingen te kijken. Dan kan je daarna met een goed gevoel de apres-ski in.

En nog wat andere updates

Naast deze twee nieuwe features, is Goal Alert nu ook geoptimaliseerd voor de nieuwe iPhone X en Android 8. Daarnaast natuurlijk nog de gebruikelijke bugfixes en prestatieverbeteringen.

Meer over Goal Alert

Goal Alert is een gratis app, exclusief voor klanten van KPN Mobiel (ook Prepaid) Goal Alert stuurt je een berichtje zodra jouw club scoort. En je kunt de beelden van het doelpunt bekijken, direct nadat de bal de doellijn passeert. Het grootste voordeel is dat je niet meer afhankelijk bent van externe kanalen om doelpunten of samenvattingen terug te kijken in mindere kwaliteit, alles is namelijk terug te zien via KPN Goal Alert.

Download de Goal Alert app

Meer sport

Als je meer dan alleen doelpunten wilt zien, zijn er ook volledige wedstrijden te zien op FOX Sports.

Meer Beleef KPN:

Sport

3 apps voor echte Eredivisiefans

Sport

Goed nieuws voor alle voetbalfans!

Sport

Het Nederlandse voetbal