18 juli 2017

Naar welke 5 voetballers uit de Eredivisie kijken we uit?

Het nieuwe Eredivisie seizoen staat weer voor de deur! Na weer een bewogen transfermarkt hebben we een hoop talent uitgezwaaid naar buitenlandse clubs. Gelukkig hebben ook weer een aantal jonge vedettes en oude bekenden mogen verwelkomen. Maar op wie moeten we letten dit seizoen? Wie worden de pareltjes van de lage landen?

Klaas-Jan Huntelaar, Ajax

The Hunter is back! Na een aantal prachtjaren bij Schalke 04 keert Klaas-Jan Huntelaar terug in het rood witte shirt bij Ajax. De terugkomst van Huntelaar, die voor Ajax meer dan 100 doelpunten maakte, is in Amsterdam met luid applaus ontvangen. De vraag blijft echter of de 33-jarige spits het waar gaat maken. Hoe het ook zij, de ervaren Huntelaar is een welkome aanvulling in het jonge team Marcel Keizer.

Warner Hahn, Heerenveen

Goed nieuws voor Heerenveen. Warner Hahn komt als vervanger voor de vertrokken oud-Feyenoorder Erwin Mulder. De 25-jarige Hahn liet het afgelopen seizoen een onuitwisbare indruk achter bij PEC Zwolle, en heeft de schone taak om het doel in het noorden schoon te houden.

Hirving ‘Chucky’ Lozano, PSV

Hirving Lozano is misschien wel hét talent dat vanuit Mexico overkomt naar de Eredivisie. De 21-jarige Lozano dankt zijn bijnaam Chucky aan het feit dat hij zijn teamgenoten ’s nachts de stuipen op het lijf jaagde, en zijn tegenstanders voornamelijk op het veld. De voormalig speler van Liga MX komt voor een fiks bedrag van 8 miljoen.

Bart Nieuwkoop

De van oorsprong aanvallende middenvelder uit Bergen op Zoom komt ook dit seizoen weer uit voor Feyenoord.  De 21-jarige talentvolle speler is een meer dan waardige vervanger voor de inmiddels vertrokken Karsdorp.

Cyriel Dessers

FC Utrecht heeft een vervanger gevonden voor de Sébastien Haller in de vorm van Cyriel Dessers. De 22-jarige spits komt over van NAC Breda, die haar promotie voor een groot deel dankt aan de inzet van Dessers.

Kijk je komend seizoen ook naar de Eredivisie? Neem een kijkje op onze Fox Sports-pagina:

Kijk Fox Sports bij KPN

Ook interessant voor jou

Sport

Naar welke 5 voetballers uit de Eredivisie kijken we uit?

Sport

De 7 oscarwaardige schwalbes van afgelopen seizoen

Sport

Amerikaans basketball kijk je bij KPN