Formule 1 wedstrijden live kijken bij KPN.Uniek aan dit seizoen is dat er voor het eerst drie Grand Prix achter elkaar worden gehouden. Max racet ook dit jaar voor Red Bull Racing. Gaat het hem lukken om dit jaar topfavoriet Lewis Hamilton van zijn troon te stoten?" />

7 november 2018 4 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Met max. snelheid de Formule 1 live kijken bij KPN

Het Formule 1 seizoen is gestart in Oostenrijk dit jaar. Uiteraard kan je alle Formule 1 wedstrijden live kijken bij KPN.Uniek aan dit seizoen is dat er voor het eerst drie Grand Prix achter elkaar worden gehouden. Max racet ook dit jaar voor Red Bull Racing. Gaat het hem lukken om dit jaar topfavoriet Lewis Hamilton van zijn troon te stoten?

Formule 1

Race-seizoen vol sensatie

Het belooft dit F1-seizoen flink spannend te worden. Zowel Lewis Hamilton als Max Verstappen staan lijnrecht tegenover elkaar in de strijd voor de wereldtitel. Beiden zullen ver gaan om dit te bereiken, wat gepaard zal gaan met spectaculaire races.

Wie zijn de kanshebbers dit Formule 1 seizoen?

De bolides van Red Bull zouden nu sneller en betrouwbaarder moeten zijn en hierdoor in de buurt van Mercedes moeten komen. De grote vraag is alleen of de motor krachtig genoeg is om deel te nemen aan het gevecht voor de wereldtitel. Gaat het Max lukken om Mercedes te snel af te zijn? Daarnaast moeten we Valteri Bottas, de tweede coureur van Mercedes niet onderschatten. Hij wil graag de uitdaging aangaan om zijn ploeggenoot te verslaan.

Hoe kijk je Formule 1 wedstrijden bij KPN?

Heb je Interactieve TV van KPN? Dan kan je alle races als losse wedstrijd kijken. Je betaalt dan per wedstrijd. Ideaal als je net die ene GP niet wilt missen.

Wil je het hele F1-seizoen kijken? Kies dan voor een Ziggo Sport Totaal abonnement. Je voegt dit abonnement binnen 15 minuten via MijnKPN toe aan je bestaande Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan- en uit te zetten, dus je zit nergens aan vast.

  Ook interessant voor jou:

  Sport

  Zo kijk je Formule 1 live bij KPN

  Sport

  Formule 1: data races

  Sport

  Grand Prix van Brazilië live kijken bij KPN