Formule 1 wedstrijden live kijken bij KPN.
Uniek aan dit seizoen is dat er voor het eerst drie Grand Prix achter elkaar worden gehouden. Max racet ook dit jaar voor Red Bull Racing. Gaat het hem lukken om dit jaar topfavoriet Lewis Hamilton van zijn troon te stoten?" />

7 november 2018 4 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Met max. snelheid de Formule 1 live kijken bij KPN

Het Formule 1 seizoen is op zondag 25 maart gestart in Australië. Uiteraard kan je alle Formule 1 wedstrijden live kijken bij KPN.
Uniek aan dit seizoen is dat er voor het eerst drie Grand Prix achter elkaar worden gehouden. Max racet ook dit jaar voor Red Bull Racing. Gaat het hem lukken om dit jaar topfavoriet Lewis Hamilton van zijn troon te stoten?

Formule 1

Hoogtepunten Formule 1 seizoen 2017

Vorig jaar lagen de snelheden dicht bij elkaar. Maar Lewis Hamilton ging uiteindelijk dik met de winst van door. Hij werd voor de vierde keer wereldkampioen. De snelste man van Nederland had daarentegen te kampen met een aantal tegenslagen waardoor hij niet helemaal uit de voeten kwam. Alleen in Maleisië en Mexico won Max de Grand Prix en was hier sterker dan de rest. Hij werd 6e in het Algemene Coureursklassement. Teamgenoot Daniel Ricciardo werd 5e. Red Bull Racing werd echter wel 3e in het Constructeursklassement achter Mercedes en Ferrari.

Race-seizoen vol sensatie

Het belooft dit F1-seizoen flink spannend te worden. Zowel Lewis Hamilton als Sebastian Vettel staan lijnrecht tegenover elkaar in de strijd voor de vijfde wereldtitel. Beiden zullen ver gaan om dit te bereiken, wat gepaard zal gaan met spectaculaire races. Daarnaast maakt Max nu ook een goede kans op het winnen van meerdere GP’s. Red Bull heeft namelijk een aantal updates aan de racewagens uitgevoerd.

Wie zijn de kanshebbers dit Formule 1 seizoen?

De bolides van Red Bull zouden nu sneller en betrouwbaarder moeten zijn en hierdoor in de buurt van Mercedes en Ferrari moeten komen. De grote vraag is alleen of de Renault-motor krachtig en betrouwbaar genoeg is om deel te nemen aan het gevecht voor de wereldtitel. Gaat het Max lukken om Mercedes en Ferarri te snel af te zijn? Daarnaast moeten we Daniel Ricciardo niet onderschatten. Hij wil graag opnieuw de uitdaging aangaan om zijn jongere ploeggenoot te verslaan.

Aankomende Grand Prix: Brazilië

Autódromo José Carlos Pace, oftewel Interlagos is het decor voor de 20ste Grand Prix van dit seizoen. Opvallend is dat de race tegen de klok in zal worden gereden, dit maakt het voor de coureurs een fysiek zware race.  Het circuit staat bekend om zijn vele hellingen en hoogte verschillen. Gaan we onze landgenoot wederom op het podium zien en krijgen we nog wisselingen in het klassement? 

Hoe kijk je Formule 1 wedstrijden bij KPN?

Heb je Interactieve TV van KPN? Dan kan je alle races als losse wedstrijd kijken. Je betaalt dan per wedstrijd. Ideaal als je net die ene GP niet wilt missen.

Wil je het hele F1-seizoen kijken? Kies dan voor een Ziggo Sport Totaal abonnement. Je voegt dit abonnement binnen 15 minuten via MijnKPN toe aan je bestaande Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan- en uit te zetten, dus je zit nergens aan vast.

Live Grand Prix van Brazilië kijken

Hieronder zie je de Nederlandse tijd voor de Grand Prix van Brazilië .

  Ook interessant voor jou:

  Sport

  Zo kijk je Formule 1 live bij KPN

  Sport

  Formule 1: data races

  Sport

  Grand Prix van Brazilië live kijken bij KPN