12 september 2017

Goed nieuws voor alle voetbalfans!

KPN is vanaf dit jaar de trotse hoofdsponsor van de Eredivisie. Dat is goed nieuws voor jou, want je kunt de Eredivisie nog beter volgen. We hebben een aantal handige tips voor jou.

Eredivisie kijken via KPN


Kijk via je TV live naar je favoriete club


Heb je Interactieve TV van KPN? Dan kijk je alle Eredivisiewedstrijden live met FOX Sport Eredivisie. Bij KPN kijk je FOX Sports Eredivisie voor de vaste lage prijs van € 9,99 per maand en is het maandelijks opzegbaar.


Gratis kijken met KPN Compleet


Heb je zowel Interactieve TV als mobiel van KPN? Meld je dan aan voor KPN Compleet en kijk FOX Sports Eredivisie elke maand gratis.


Kijk goals direct terug op je mobiel


Kan je niet live kijken? Of was je net een biertje halen en heb je het doelpunt gemist? Met de KPN Goal Alert app kijk je doelpunten terug op je mobiel, binnen 5 minuten nadat er is gescoord. En wil je de hoogtepunten van alle wedstrijden zien? Dat kan ook, want kort na het laatste fluitsignaal staan de samenvattingen van alle wedstrijden in de app. Je hoeft dus niet meer tot zondagavond te wachten.


Een keer naar het stadion?

Het leukst is het natuurlijk als je in het stadion zit. Via Seaters geven we daarom 5x2 kaarten weg voor een thuiswedstrijd van alle 18 Eredivisie clubs. Daarnaast maak je ook kans op een gesigneerd shirt van jouw favoriete club.

Meld je aan bij Seaters

Ook interessant voor jou:

Events & Winacties

Met Seaters doe je mee met de leukste winacties

Sport

Meer sport dan alleen de Eredivisie?

Sport

Zo kijk je Formule 1 live bij KPN