7 september 2018 5 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Kijk gratis naar de Formule 1 bij KPN

In het weekend van 13 tot en met 16 september is er veel live sport gratis te bekijken vanaf kanaal 233. Er is vanaf donderdag 13 september onder meer Formule 1, buitenlands voetbal, golf vanaf de KLM Open en Davis Cup tennis.

Formule 1


Hoe kijk je gratis Formule 1?

Vanaf kanaal 233 kan je dit hele weekend gratis naar alle sportevenementen kijken op Ziggo Sport Totaal. Dit betekent dus dat je zowel de voor- als de nabeschouwing en de GP van Singapore live kunt kijken. Ga met je afstandsbediening naar een van de volgende kanalen om gratis te kijken naar alle sport!

Ziggo Sport Select – kanaal 233
Ziggo Sport Voetbal – kanaal 234
Ziggo Sport Golf – kanaal 235
Ziggo Sport Racing – kanaal 236
Ziggo Sport Extra 1 – kanaal 237
Ziggo Sport Extra 2 – Kanaal 238

Wat is er te zien dit weekend?

Buitenlands voetbal
De eerste buitenlandse competities beginnen op 14 september weer na de interlandbreak. Op zaterdag 15 september wordt in Engeland om 13.30u afgetrapt met de topper Tottenham Hotspur tegen Liverpool en spelen in de middag Chelsea, Manchester City en Arsenal ook nog eens. In de Serie A speelt onder andere Napoli tegen Fiorentina om 15.00u. Verder speelt ook FC Barcelona uit tegen Real Sociedad om 16.15u en gaat Real Madrid op bezoek bij Athletic Bilbao om 20.45u. Op zondagmiddag om 15.00u speelt Ronaldo met zijn Juventus tegen Sassuolo, gaat hij zijn eerste doelpunt maken in de Serie A?

Formule 1
Naast het voetbal kruipen ook de coureurs in de wagen voor een zinderende Grand Prix in Singapore. Dit stratencircuit ligt voornamelijk de auto van Red Bull Racing zeer goed waardoor we hopen op een één-tweetje voor de beide coureurs. De race start om 14.10u op zondag 16 september.

Golf
De KLM Open is van 13 tot en met 16 september en zal voornamelijk worden uitgezonden op kanaal 235. Het spelersveld telt welgeteld acht oud-kampioenen zoals Romain Wattel en Martin Kaymer.

Tennis
De Nederlandse tennisers reizen af naar de Coca-Cola Coliseum in Toronto voor Davis Cup tennis tegen Canada. Er worden vijf wedstrijden gespeeld op 14, 15 en met 16 september.

Welke sporten kijk je nog meer bij KPN?

Wil je meer zien dan alleen Formule 1 of golf? Kies dan voor één van onze Fox Sports pakketten zoals Fox Sports Eredivisie, Fox Sports International of Fox Sports Totaalpakket. Met deze pakketten zie je live Eredivisie en Bundesliga of kijk je live naar Amerikaanse topsport als de NBL, NFL en NHL.

Wist je dat je Fox Sports Eredivisie gratis kijkt met KPN Compleet.

Ook interessant voor jou:

Sport

Spike: WFL Final 8, wie gaat er winnen?

Sport

Train jij deze zomer als Oranje?

Sport

Zo kijk je Formule 1 live bij KPN