3 oktober 2018 5 min Auteur: Redactie Beleef KPN

UFC 229 Khabib vs. McGregor live kijken

Zaterdag 6 oktober is het tijd voor UFC 229. Wie gaat er naar huis met de Lightweight Title? Wordt het de ongeslagen Khabib of laat McGregor in zijn langverwachte rentree zien wie de echte vechtersbaas is?

The Notorious McGregor

Line-up

 • Khabib Nurmagomedov vs. Conor McGregor
 • Tony Ferguson vs. Anthony Pettis
 • Ovince Saint Preux vs. Dominick Reyes
 • Derrick Lewis vs. Alexander Volkov
 • Michelle Waterson vs. Felice Herrig

Rentree ‘’The Notorious’’

McGregor is bijna 2 jaar uit de running geweest. Wel heeft hij gevochten tegen Floyd Mayweather in de veelbesproken ‘Money Fight’, maar dit is andere koek dan de UFC. McGregor heeft aangegeven dat hij niet meer vecht voor het geld maar voor zijn liefde voor de sport. De verwachtingen van zijn rentree zijn dus hoog. Zijn enige doel is om te laten zien wie de beste is. En dat is…………

Zo kijk je het gevecht tussen Khabib vs. McGregor live bij KPN

Heb je FOX Sports International? Dan kijk je UFC is live op kanaal 14 en op kanaal 714 in HD. Zet zaterdag om 4.00 de wekker om geen moment van dit gevecht te missen!

Kijk Khabib vs. McGregor via een abonnement

Heb je Interactieve TV van KPN? Activeer dan FOX Sports International voor de vaste lage prijs van €12,50/mnd via MijnKPN. Vanaf 1 februari 2019 wijzigt de prijs van FOX Sports International naar € 12,99 per maand. Je voegt het abonnement binnen 15 minuten via MijnKPN toe aan je bestaande Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan- en uit te zetten, dus je zit nergens aan vast.

 1. Ga naar MijnKPN, log in met je KPN ID.
 2. Klik op Televisie, kies het FOX Sports International pakket en klik dan op toevoegen.
 3. Klik rechts op de kassabon op "Volgende", ga akkoord met de voorwaarden door een vinkje te plaatsen en klik op "Plaats bestelling".
Aanzetten in MijnKPN

  Als losse wedstrijd live kijken

  Je kande wedstrijd ook als losse wedstrijd bestellen. Zorg dat je niet tot het laatste moment wacht. De bestelling kan enkele minuten duren.

  Nog geen Interactieve TV van KPN?

  Maar wil je voortaan wel alle sporten van FOX Sports International live kijken? Bestel dan een Internet en TV-abonnement bij KPN. Tijdens je bestelling kan je FOX Sports International als extra zenderpakket toevoegen.

   Ook interessant voor jou:

   Sport

   Grand Prix van Japan live kijken bij KPN

   Sport

   Zo kijk je Formule 1 live bij KPN

   Films, series & TV

   De beste Apps op TV: leer ze kennen