13 september 2018

Gratis naar een voetbalwedstrijd?

De komende weken staan er weer mooie voetbalwedstrijden op het programma. Een aantal clubs zitten tegen de degradatie aan en anderen moeten punten pakken om PSV niet te ver uit het oog te verliezen. Lees hier welke wedstrijden je niet mag missen en hoe je kaartjes kan winnen.

nederlands voetbal


FC Groningen – NAC Breda: Vrijdag 23 februari om 20.00 uur

Beide teams staan vrij onderaan de eredivisie. FC Groningen staat momenteel iets voor op NAC. Het is aan NAC om er voor te zorgen dat dit niet verder uiteen loopt. De kans is namelijk groot dat zij de nacompetitie moeten spelen. Voor NAC is het belangrijk dat zij nu punten gaan pakken. Hoe deze wedstrijd verloopt zie je vrijdag 23 februari.

AZ – Sparta Rotterdam: zaterdag 24 februari om 18.30 uur

Sparta speelt tijdens deze wedstrijd tegen de nummer drie. Het zal voor Sparta een lastige opgave worden om met de winst naar huis te gaan. Maar toch zullen zij alles op alles moeten zetten. Ze staan namelijk laatste met als gevolg tot degradatie.

SC Heerenveen – Excelsior: zaterdag 24 februari om 19.45 uur

Beide teams staan in de middenmoot. Voor de winterstop hebben zij 2-1 gespeeld in het voordeel van Heerenveen. Zal Excelsior deze pot gaan winnen? Bekijk het zaterdag 24 februari.

Heracles Almelo – PEC Zwolle: zaterdag 24 februari om 19.45 uur

PEC Zwolle staat met een flink aantal punten voor op Heracles. Zij zullen deze voorsprong zeker willen uitbreiden om Feyenoord in te kunnen halen. Of Heracles hier een stokje voor steekt, zie je zaterdag 24 februari.

VVV-Venlo – Vitesse: zaterdag 24 februari om 20.45 uur

Vitesse staat met een klein verschil voor op VVV-Venlo. Vorige wedstrijd hebben zij 1-1 gespeeld. Of het deze keer weer gelijk tegen elkaar opgaat zie je zaterdag 24 februari.

Ajax – Ado Den Haag: zaterdag 24 februari om 12.30 uur

Dit belooft een spannende pot te worden, want Ajax mag geen punten meer verliezen om PSV bij te benen in de strijd om de kampioenschap. Voor de winterstop hebben zij gelijk gespeeld. Of Ajax dit keer wel 3 punten mee naar huis neemt is te zien op 24 februari.

Feyenoord – PSV: zondag 25 februari om 14.30 uur

De kraker tussen Feyenoord en PSV staat gepland op zondag 25 februari. PSV is de koploper en heeft nog maar twee wedstrijden verloren. Ze worden op de voet gevolgd door Ajax en zullen er alles aandoen om de voorsprong groot te houden. Feyenoord zal het PSV daarentegen niet makkelijk maken, zij waren tenslotte de kampioenen van het vorige seizoen.

Willem II – Roda JC: zondag 25 februari om 14.30 uur

Zowel Willem II als Roda JC staan onderaan in de eredivisie. Het wordt voor beide teams een spannende wedstrijd, want geen van hen wilt de nacompetitie spelen.

FC-Utrecht – FC Twente: zondag 25 februari om 16.45 uur

FC Utrecht staat vrij bovenaan in de eredivisie terwijl FC Twente moet vechten om uit de nacompetitie te komen. De uitslag van de vorige wedstrijd was 4-0 in het voordeel van FC Twente. De kans zit er dus dik in dat zij opnieuw winnen.

Maak kans op gratis voetbalkaarten

Voor de komende speelrondes hebben wij een aantal kaarten beschikbaar gesteld. Wil jij gratis naar een wedstrijd? De kaarten worden verloot via het online platform Seaters.

Log in bij Seaters


Eredivisie wedstrijden live kijken bij KPN

Heb je FOX Sports Eredivisie?

Dan kijk je alle wedstrijden live op kanaal 221 of in HD op kanaal 227.

Heb je Interactieve TV van KPN, maar nog geen FOX Sports Eredivisie?

Zet FOX Sports Eredivisie aan voor de vaste lage prijs van €7,50/mnd via MijnKPN. 

Alle extra zenderpakketten zijn maandelijks aan- en uit te zetten. Je zit dus nergens aan vast.

Zet aan via MijnKPN


Losse wedstrijden kijken

Met Interactieve TV van KPN kan je alle wedstrijden ook als een losse wedstrijd live kijken. Een lossen wedstrijd bestel je van vanaf €6,-.

Zo bestel je een wedstrijd:

1. Zet je televisie aan, druk op je witte KPN afstandsbediening op [Menu].
2. Kies TV-gids en scroll naar Live Voetbal en klik op [OK].
3. Kies je wedstrijd en klik op [OK].
4. Klik op bestellen, voer je pincode Interactieve TV in en klik op [OK].
5. Vervolgens kijk je de wedstrijd zodra deze is begonnen op kanaal 266 t/m 271.

Nog geen Interactieve TV van KPN?

Maar wil je voortaan wel alle wedstrijden uit de Eredivisie live kijken? Bestel dan een Internet en TV-abonnement bij KPN. Tijdens je bestelling kan je FOX Sports Eredivisie als extra zenderpakket toevoegen.

Vergelijk Internet en TV pakketten

Ook interessant voor jou:

Sport

Goed nieuws voor alle voetbalfans!

Sport

Meer sport dan alleen de Eredivisie?

Sport

Zo kijk je Formule 1 live bij KPN