Formule 1 wedstrijden live kijken bij KPN. Gaat Verstappen zich herpakken na zijn tijdstraf tijdens de vorige race in Italië? " />

13 september 2018 5 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Grand Prix van Singapore live kijken bij KPN

Op zondag 16 september is de Formule 1 te gast op het Marina Bay Street Circuit in Singapore. De race kunnen we een echte klassieker noemen omdat er niet overdag maar in de nacht geracet zal worden. Wij verwachten veel spektakel en natuurlijk kan je deze en andere Formule 1 wedstrijden live kijken bij KPN. Gaat Verstappen zich herpakken na zijn tijdstraf tijdens de vorige race in Italië?

Klassement

Op dit moment gaat Lewis Hamilton aan de leiding van het klassement met 256 punten gevolgd door de nummer twee Sebastian Vettel met 226 punten. Met nog zeven wedstrijden te gaan zal het spannend blijven in de strijd om het kampioenschap. Verder staat onze landgenoot op nummer vijf in het huidige klassement met 130 punten.

Verstappen en Singapore

Wanneer we terug gaan in de tijd zien we dat Verstappen in de afgelopen drie jaar twee keer is gefinisht. In 2016 reed hij zijn Red Bull naar de 6de plek. Afgelopen jaar was de race op Marina Bay Street een minder succes. Al in de eerst bocht kwam Verstappen in aanraking met de beide Ferrari ’s. Hierdoor bracht Hamilton zijn auto gemakkelijk naar de overwinning. Zal Verstappen het deze keer Hamilton lastiger maken?

Ingekort circuit

Het circuit is door de organisatie twee meter korter gemaakt vanwege bouwwerkzaamheden tussen bocht zestien en bocht zeventien. Normaal gesproken is hier een chicane maar deze is vervangen door een recht stuk. Het is niet de eerste keer dat het circuit wordt aangepast. In 2013 is de wel bekende Singapore Sling verdwenen en vervangen voor een enkele bocht naar links.

Wisseling bij Ferrari en Sauber

Deze week heeft Kimi Raikonen laten weten dat hij stopt als coureur bij het Italiaanse Ferrari. Vanaf het nieuwe seizoen gaat The Ice Man rijden voor Sauber waar hij in 2001 zijn debuut maakte in de Formule 1. Ferrari heeft op haar beurt een opvolger gevonden in de Monegask Charles Leclerc, deze talentvolle coureur komt over van Sauber. Opvallend is wel dat Leclerc dit seizoen bezig is aan zijn eerste jaar in de Formule 1. Wie volgt er nog meer na Leclerc en Raikonen?        

Hoe kijk ik Formule 1 wedstrijden bij KPN?

Heb je Interactieve TV van KPN? Dan kan je alle races als losse wedstrijd kijken. Je betaalt dan per wedstrijd. Ideaal als je net die ene GP niet wilt missen. Wil je het hele F1-seizoen kijken? Kies dan voor een Ziggo Sport Totaal abonnement. Je voegt dit abonnement binnen 15 minuten via MijnKPN toe aan je bestaande Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan- en uit te zetten, dus je zit nergens aan vast.


Live Grand Prix van Singapore kijken

Hieronder zie je de Nederlandse tijden voor de Grand Prix van Singapore.

- Op vrijdag 14 september zijn de vrije trainingen. De 1e vrije training is vanaf 10.30 uur tot 12.00 uur en de 2de vrije training is vanaf 14.30 uur tot 16.00 uur.
- Op zaterdag 15 september is de 3de vrije training vanaf 12.00 uur tot 13.00 uur. De start van kwalificatie is om 15.00 uur tot 16.00 uur. 
- Op zondag 16 september start de Grand Prix om 14.10 uur.

Zo kijk je Formule 1 live bij KPN

Ook interessant voor jou:

Sport

Formule 1: data races

Sport

Met max. snelheid de Formule 1 live kijken bij KPN

Sport

Kijk gratis naar de Formule 1 bij KPN