Formule 1 wedstrijden live kijken bij KPN. De vorige race was waanzinnig! Max won de Grand Prix van Oostenrijk en staat nu vijfde in de ranglijst. Heeft Max nu dan eindelijk de vibe te pakken? Of gaat thuisrijder Lewis Hamilton voor de vijfde keer op rij de GP van Groot-Brittannië winnen?" />

5 juli 2018 4 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Grand Prix van Groot-Brittannië live kijken bij KPN

Zondag 8 juli vindt de race plaats in Groot-Brittannië, op het Silverstone Circuit. Uniek aan deze wedstrijd is dat dit de derde race in drie weken tijd is, dat is namelijk nog nooit eerder in de Formule 1 voorgekomen. Uiteraard kan je Formule 1 wedstrijden live kijken bij KPN. De vorige race was waanzinnig! Max won de Grand Prix van Oostenrijk en staat nu vijfde in de ranglijst. Heeft Max nu dan eindelijk de vibe te pakken? Of gaat thuisrijder Lewis Hamilton voor de vijfde keer op rij de GP van Groot-Brittannië winnen?

F1


Verstappen wint Grand Prix Oostenrijk

Voor de derde keer op rij is het wederom feest! Max heeft de Grand Prix van Oostenrijk gewonnen! Hij was iedereen te snel af en behaalde zijn allereerste overwinning van het seizoen. Het was een race waar van alles gebeurde. Zowel Hamilton als Bottas vielen uit met technische problemen. Ricciardo viel ook uit maar met een kapotte versnellingsbak. De Ferrari’s maakte het podium verder compleet. Raikkonen op P2 en Vettel P3. Dankzij deze overwinning staat Max nu vijfde op de ranglijst. Hij heeft daarmee Raikkonnen ingehaald.  

GP van Groot-Brittannië

De laatste race van de eerste ‘triple header’ ooit wordt gereden op het Silverstone Circuit en wordt sinds 1950 verreden in Engeland. Dat Max nu in bloedvorm is, is duidelijk. Maar zal hij zijn goede prestaties kunnen voortzetten? Het gaat in ieder geval wel een lastige opgave worden. Thuisrijder Lewis Hamilton heeft namelijk vanaf 2014 alle GP’s van Groot-Brittannië gewonnen. Hij zal uiteraard ook alles op alles zetten om ervoor te zorgen dat hij voor de vijfde keer op rij zegeviert.

Het circuit heeft veel snelle bochten, wat gegarandeerd staat voor actie. En wat het gaaf maakt om naar te kijken! Inhalen is daarentegen wel lastig voor de coureurs. Ook bij deze Grand Prix is de kans groot dat het gaat regenen, wat in het voordeel van Max is. In totaal rijden de coureurs 52 rondes. Elk ronde is 5,89 km lang.

Vorig jaar behaalde Max net aan geen podiumplek. Hij moest genoegen nemen met de vierde positie. Het jaar daarvoor werd hij tweede.

Hoe kijk je Formule 1 wedstrijden bij KPN?

Heb je Interactieve TV van KPN? Dan kan je alle races als losse wedstrijd kijken. Je betaalt dan per wedstrijd. Ideaal als je net die ene GP niet wilt missen. Wil je het hele F1-seizoen kijken? Kies dan voor een Ziggo Sport Totaal abonnement. Je voegt dit abonnement binnen 15 minuten via MijnKPN toe aan je bestaande Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan- en uit te zetten, dus je zit nergens aan vast.

Live Grand Prix van Groot-Brittannië kijken

Hieronder zie je tijden waarop de voorbeschouwingen starten en vanaf hoe laat je al klaar kan zitten.

- Op zaterdag 7 juli start de kwalificatiewedstrijd om 15.00 uur. 
- Op zondag 8 juli start de Grand Prix om 15.10 uur. Dit alles Nederlandse tijd.

Ook interessant voor jou:

Sport

Formule 1: data races

Sport

Zo kijk je Formule 1 live bij KPN

Sport

Met max. snelheid de Formule 1 live kijken bij KPN