23 februari 2018

Glory 51: Badr Hari vs. Hesdy Gerges live kijken

27/2/2018 - Badr Hari neemt het 3 maart op tegen Hesdy Gerges in Rotterdam Ahoy. Dit is niet de eerste keer dat deze twee mannen het tegen elkaar opnemen. In 2010 stonden zij tegenover elkaar wat resulteerde in ‘zacht uitgedrukt’ een niet zo’n netjes gevecht. Badr werd gediskwalificeerd door natrappen waardoor Hesdy uitgeroepen werd tot winnaar van het gevecht. Benieuwd hoe het gevecht dit keer verloopt? Lees dan verder.

Badr vs. Hesdy

Het gevecht

Voor beide mannen is verliezen geen optie. Badr wil zich middels deze comeback omhoog vechten om zo de titelhouder, Rico Verhoeven, opnieuw uit te mogen dagen. Zijn tegenstander Hesdy wil met een K.O. winnen om op deze manier wraak te nemen op de actie van Badr in 2010. Hierdoor kun je een gevecht verwachten waar beide mannen de volle 100% geven en pas stoppen als ze er letterlijk bij neervallen!

Wat is Glory?

Glory is een kickboksorganisatie dat is opgericht in 2012. Een aantal grote investeerders kochten destijds het evenement United Glory, Golden Glory en It’s Showtime organisatie. Dit om een nieuw productieteam van topevenementen en alle topvechters in de wereld te kunnen beveiligen. In 2013 tekende Spike TV een overeenkomst om Glory kickbokswedstrijden uit te zenden. In 2017 startte Glory een partnerschap met de UFC. Glory is het kickboksingmerk van nu met een enorm aantal aan live kickboks evenementen over de hele wereld.

Wat kan je nog meer zien op Glory 51?

Het Glory evenement is verdeeld over twee programma’s: Glory 51 en de Superfight series. In totaal zullen er tien gevechten plaats vinden, waaronder de headline event met Badr Hari en Hesdy Gerges. Daarnaast is er nog een co main event die wordt gehouden tussen Mozny vs. Skvor. Ook vindt het toernooi Weltergewicht plaats. In de Superfight series komen twee Nederlanders tegenover elkaar in de boksring te staan.

Glory 51

  • Zwaargewicht gevecht: Mozny vs. Skvor
  • Weltergewicht gevecht Semi Final A: Sitsongpeenong vs. Scheinson
  • Weltergewicht gevecht Semi Final B: Danenberg vs. Vienot
  • Weltergewicht gevecht Tournament Final: nog onbekend vs. nog onbekend


Superfight

  • Weltergewicht gevecht: Doumbé vs. Nabiyev
  • Weltergewicht gevecht: Simson vs. Jaraya
  • Lichtgewicht gevecht: Beztati vs. Cabri
  • Vedergewicht gevecht: Glunder vs. Pinto
  • Middelgewicht gevecht: Van Heeckeren vs. Kroon

Zo kijk je het gevecht tussen Badr Hari vs. Hesdy Gerges bij KPN

Heb je Ziggo Sport?

Dan kijk je zaterdag 3 maart Glory 51 om 21.00 uur op Ziggo Sport Select op kanaal 233 en in HD op kanaal 239.

Glory Kickboksing Superfight Series kijk je zaterdag 3 maart om 19.00 uur op Ziggo Sport Extra 2 op kanaal 238.

Kijk Badr Hari vs. Hesdy Gerges via een abonnement

Heb je Interactieve TV van KPN? Activeer dan Ziggo Sport Totaal voor de vaste lage prijs van €14,99 /mnd via MijnKPN. Ziggo Sport Totaal is maandelijks opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast. Naast de Glory kijk je bij Ziggo Sport Totaal ook andere sporten.

Aanzetten in MijnKPN

Nog geen Interactieve TV van KPN?

Maar wil je voortaan wel alle sporten van Ziggo Sport Totaal live kijken? Bestel dan een Internet en TV-abonnement bij KPN. Tijdens je bestelling kan je Ziggo Sport Totaal als extra zenderpakket toevoegen.

Vergelijk Internet en TV pakketten

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Welke zenderpakketten moet je in huis hebben?

Sport

Het Nederlandse voetbal

Sport

Zo mis je geen enkele voetbalwedstrijd