Drie Eredivisie lifehacks voor echte fans

Ben jij een echte Eredivisiefan en wil jij dit seizoen niets missen? Of heb je misschien geen tijd om hele weekenden aan de buis gekluisterd te zitten? Dan hebben wij een aantal tips voor je.

Mis nooit meer een doelpunt

Een groot voordeel van Eredivisievoetbal bij KPN is dat mobiele klanten van KPN (ook Prepaid) kunnen genieten van de Goal Alert applicatie op Android en iOS. Deze app is essentieel om te hebben als voetballiefhebber. Je krijgt meldingen als er bij je favoriete club(s) gescoord wordt, het is daardoor niet meer nodig om constant standen in de gaten te houden. Het grootste voordeel is dat je niet meer afhankelijk bent van externe kanalen om doelpunten of samenvattingen terug te kijken in mindere kwaliteit, alles is namelijk terug te zien via KPN Goal Alert. Dat kan al vanaf het moment dat de bal over de lijn is of de wedstrijd net is afgefloten.

Download de Goal Alert app

Zo kijk je  overal

Indien je FOX Sports neemt of al beschikt over een abonnement op FOX Sports dan krijg je automatisch de mogelijkheid om gebruik te maken van FOX Sports GO. Met deze applicatie voor iOS, Android (of via je laptop in je browser) kijk je ook op die verjaardag met dat vervelende kringgesprek naar live Eredivisievoetbal. Met maar liefst drie verschillende apparaten beleef je gemakkelijk de spectaculairste duels. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is op de website of via de app in te loggen met hetzelfde account dat je gebruikt voor KPN om een account te activeren. Vervolgens kies je zelf een gebruikersnaam en wachtwoord en kan er direct gekeken worden.

Als supporter zit je nergens beter dan bij KPN. Vanaf 2014 was KPN al official partner en vanaf dit Eredivisieseizoen is KPN zelfs de officiële hoofdsponsor. Een voordeel daarvan is dat KPN de zenderpakketten van FOX Sports extra voordelig kan aanbieden bij hun Internet en TV-pakket. Als je nog geen abonnement hebt op FOX Sports kun je als je wilt een kijkje nemen op de informatiepagina over FOX Sports bij KPN. Je kijkt al naar de Eredivisie bij KPN voor € 7,50 of zelfs gratis met KPN Compleet.

In de eerste speelronde zitten er een aantal mooie affiches tussen. Denk bijvoorbeeld aan PSV-AZ, Feyenoord-FC Twente of de derby van het hoge noorden; FC Groningen-sc Heerenveen. Met FOX Sports GO ben jij er altijd bij.

Ga de competitie met je vrienden aan!

Laat binnen je vriendengroep zien we de baas is als het om voetbalkennis gaat met FOX Sports’ spel Profcoach. Kies in iedere speelronde de spelers waarvan jij denkt dat ze gaan presteren en verzamel zo punten om aan kop te blijven. Naast de roem vallen er ook mooie prijzen te winnen: een voetbalreis, nieuwe televisie of seizoenskaarten voor je favoriete club? Laat dat maar even bezinken en zorg dat je goed voorbereid begint aan het Eredivisieseizoen.

Activeer FOX Sports in MijnKPN

Ook interessant voor jou:

Sport

Gratis het nieuwe Eredivisie-seizoen kijken? Zo doe je dat!

Sport

De 7 oscarwaardige schwalbes van afgelopen seizoen

Sport

Zo kijk je Formule 1 live bij KPN