23 februari 2018

De Topper Feyenoord - PSV live kijken

23/02/2018 - Zondag 25 februari 2018 staat in het teken van het duel tussen Feyenoord en PSV. Voor Feyenoord een moetje om te winnen, willen ze nog wat maken van de tweede seizoenshelft. En eigenlijk geldt dat ook voor PSV. Zij moeten winnen om de voorsprong op Ajax te behouden. Lees verder hoe je kans maakt op gratis kaartjes voor deze topper.

De topper Feyenoord tegen PSV

Dit kan je van De Topper Feyenoord – PSV verwachten

De topper tussen Feyenoord en PSV staat gepland op zondag 25 februari om 14.30 uur. PSV is de koploper en heeft nog maar twee wedstrijden verloren. Ze worden op de voet gevolgd door Ajax met 5 punten verschil. Dit is mede dankzij de vorige wedstrijd die zij gelijk gespeeld hebben. Zij zullen er nu alles aan moeten doen om deze voorsprong te houden. Feyenoord gaat het PSV daarentegen niet makkelijk maken. Zij zijn tenslotte de kampioenen van het vorige seizoen en hebben hun eer hoog te houden.

PSV speelt zonder topscoorder

Tijdens het duel tegen sc Heerenveen heeft spits Lozano een rode kaart van de scheidsrechter gekregen. De kans is aanzienlijk groot dat hij de topper aan zich voorbij moet laten gaan. Dat dit een gemis is voor PSV is zeker. Lozano is namelijk met zijn 13 doelpunten topscoorder van de Eredivisie. PSV moet daarom zonder de spits zien te winnen van Feyenoord. Wie dit spannende duel gaat winnen is zondag live te zien!

Maak kans op gratis voetbalkaarten

Voor deze topper en andere Eredivisie wedstrijden verloten wij regelmatig gratis kaarten. Wil jij gratis naar een wedstrijd? Meld je aan bij de Seaters KPN groep en maak kans op kaarten.

Log in bij Seaters

Hoe kijk je De Topper Feyenoord - PSV live bij KPN?

Heb je FOX Sports Eredivisie?

Dan kijk je zondag 25 februari om 14.30 uur de wedstrijd op kanaal 225 of in HD op kanaal 231.

Kijk Feyenoord - PSV via een abonnement

Heb je Interactieve TV van KPN? Activeer dan binnen 15 minuten FOX Sports Eredivisie voor de vaste lage prijs van €7,50 /mnd via MijnKPN

FOX Sports Eredivisie is maandelijks opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast. Naast De Topper Feyenoord - PSV kijk je bij FOX Sports Eredivisie alle Eredivisie-wedstrijden van je favoriete Nederlandse clubs live.

Activeer Fox Sports in MijnKPN


Kijk De Topper gratis met KPN Compleet

Ben je aangemeld voor KPN Compleet en heb je Interactieve TV? Dan krijg je gratis FOX Sports Eredivisie of het Pluspakket.

Elke maand wissel je eenvoudig je extra zenderpakket via de MijnKPN app. Standaard staat het Pluspakket aan.

Bij een pakketwissel duurt het maximaal 24 uur voordat deze is doorgevoerd.


Feyenoord - PSV als een losse wedstrijd live kijken?

Via Interactieve TV kan je de voetbalwedstrijd ook als losse wedstrijd bestellen en kijken. Dit is binnen 5 stappen gedaan. Een losse wedstrijd kost maar €6.-.

Zo bestel je een losse voetbal wedstrijd:

  1. Zet je televisie aan, druk op je witte KPN afstandsbediening op [Menu].
  2. Kies TV-gids en scroll naar Live Sport On Demand
  3. Kies je wedstrijd en klik op [OK].
  4. Klik op bestellen, voer je pincode Interactieve TV in en klik op [OK].
  5. De wedstrijd staat voor je klaar op zondag 25 februari vanaf 14.00 uur op kanaal 261.

Nog geen Interactieve TV van KPN?

Maar wil je voortaan wel alle wedstrijden uit de Eredivisie live kijken? Bestel dan een Internet en TV-abonnement bij KPN. Tijdens je bestelling kan je FOX Sports Eredivisie als extra zenderpakket toevoegen.

Vergelijk Internet en TV pakketten

Ook interessant voor jou:

Sport

Zo mis je geen enkele voetbalwedstrijd

Sport

3 apps voor echte Eredivisiefans

Sport

Meer sport dan alleen de Eredivisie?