8 januari 2020 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

De strijd om de schaal gaat door in de Eredivisie

Een nieuw jaar betekent ook in de Eredivisie nieuwe rondes en nieuwe kansen! Na een welverdiende rust moeten de voetballers in januari weer aan de bak. Op 17 januari om 20:00 uur zullen PEC Zwolle en FC Utrecht als eerste clubs de start van de tweede seizoenshelft inluiden.

Start Eredivisie

De bal is rond

Na uitschakeling in de Champions League zal Ajax toch echt weer die landstitel willen pakken. Maar AZ doet het verrassend goed en zit de Amsterdammers op de hielen! Na een zeer moeizame start lijkt Feyenoord weer langzaam iets op te krabbelen en PSV moest afscheid nemen van trainer van Bommel. Er is dus genoeg gebeurd in de eerste helft van het seizoen, maar, om maar even wat clichés erin te gooien: de bal is rond en er kan nog van alles gebeuren!

Geniet van topwedstrijden in de Eredivisie

Geniet ook in 2020 weer van de spannendste wedstrijden op de Nederlandse velden in de Eredivisie. Kijk in het eerste weekend bijvoorbeeld naar een duel in de top van het klassement: AZ tegen Willem II (zaterdag 18 januari, 20:45 uur). Zal het Feyenoord lukken om nog weer iets te stijgen in het klassement? Dan moeten ze wel zien te winnen van SC Heerenveen (zaterdag 18 januari, 20:45 uur).

Kijk met óf zonder abonnement

Kies zelf welke wedstrijd je live wil volgen, je hebt hiervoor geen abonnement nodig. Bestel de wedstrijd vanaf 24 uur van tevoren via het menu van interactieve TV. Kies voor ‘Sport’, selecteer een wedstrijd en bekijk jouw favoriete duel live. Ben je een echte sportliefhebber, kies dan voor het FOX Sports pakket. Hiermee kijk je alle voetbalwedstrijden uit de Eredivisie én internationale competities zoals de Bundesliga. Daarnaast geniet je van tennis en verschillende Amerikaanse topcompetities zoals de MLB en NFL. Je voegt dit pakket gemakkelijke toe aan je Internet en TV abonnement. Het FOX Sports pakket kost € 12,99 per maand en is maandelijks aan- en uit te zetten. Geen zin om thuis te blijven voor een wedstrijd? Geen probleem! Met de Interactieve TV app van KPN kun je in heel de EU online TV kijken op je mobiel, tablet of computer. Zo hoef jij nooit meer een wedstrijd te missen!

Ook interessant voor jou?

Events & Winacties

December highlights van KPN

Sport

3 apps voor echte Eredivisiefans

Films, series & TV

Zender van de Maand: Disovery Science