16 juni 2020 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

De Formule 1 is terug

Het langste Formule 1 seizoen ooit, mét de GP van Zandvoort. We hadden ons dit Formule 1 seizoen net iets anders voorgesteld. Gelukkig staan alle lichten op groen om het eerste Formule 1 raceweekend op 3 juli in Oostenrijk te starten. Gaat Max Verstappen hier voor het derde jaar op rij winnen? En misschien wel voor de vierde keer een week later? Mis niets van de Formule 1 bij KPN.

8 Formule 1 races bevestigd

Er is nog veel onduidelijkheid, maar met 8 races in Europa die bevestigd zijn, gaan we een mooie Formule 1 zomerperiode tegemoet. Op de Red Bull Ring in Oostenrijk begint dit jubileumseizoen (het 70e seizoen) van de koningsklasse van de autosport. De volledige kalender ziet er op dit moment als volgt uit:

Datum Grand Prix Starttijd race
Zondag 5 juli Oostenrijk 15.10 uur
Zondag 12 juli Oostenrijk 15.10 uur
Zondag 19 juli Hongarije 16.10 uur
Zondag 2 augustus Groot-Brittannië 15.10 uur
Zondag 9 augustus Groot-Brittannië 15.10 uur
Zondag 16 augustus Spanje 15.10 uur
Zondag 30 augustus België 15.10 uur
Zondag 6 september Italië 15.10 uur


Een thuiswedstrijd voor Red Bull Racing

Met de eerste twee races in Oostenrijk is er genoeg om naar uit te kijken voor fans van Red Bull Racing en Max Verstappen. Traditioneel had het team van de Nederlander het moeilijk op het circuit in Oostenrijk, maar de laatste twee jaar wist Max Verstappen te winnen dankzij fantastische inhaalacties en uitstekend bandenmanagement. Lukt het de Nederlander om voor de derde en vierde keer te winnen op het thuiscircuit van Red Bull Racing? Zo ja, dan zet Max een flinke eerste stap op weg naar het ultieme doel: het wereldkampioenschap Formule 1.

Kijk de Formule 1 live bij KPN

Zit jij klaar voor de Formule 1 en heb je Televisie van KPN? Zet in MijnKPN dan het Ziggo Sport Totaal pakket aan. Hiermee kijk je alle races live van begin tot eind, inclusief voor- en nabeschouwing. Het Ziggo Sport pakket kost 14,99 per maand en kan je elke maand aan- of uitzetten.

Ziggo Sport Pakket aanzetten

Wil je slechts 1 race kijken? Je kunt ook een losse race kijken bij KPN.