4 september 2018 5 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Voetbal jij mee met de Eredivisiehelden?

De voetbalschoenen mogen weer uit de kast gehaald worden en het tenue mag weer klaar worden gelegd, want de zomerstop loopt op zijn einde. Het voetbalseizoen gaat weer beginnen en ook KPN is daar als sponsor en fan van het Nederlandse voetbal natuurlijk weer bij.

KNVB Voetbalclinics


Na een succesvol KPN voetbalkamp in de zomer waar 86 enthousiaste kinderen aan deel hebben genomen, staan er tijdens de herfstvakantie KPN voetbalclinics gepland. Deze vinden plaats op 13 en 14 oktober op dé voetballocatie van Nederland, namelijk de KNVB Campus in Zeist. Naast technische en tactische oefeningen is er veel ruimte voor fun. Ook zijn er meerdere spelers van verschillende Eredivisieclubs aanwezig waar jij mee op de foto kunt of een handtekening van kunt vragen.

Voor wie?
De clinics zijn toegankelijk voor alle kinderen in de leeftijd van 6 t/m 18 jaar die affiniteit hebben met voetbal, lid of geen lid van een club. De organisatie achter deze clinics is Tribesports. Zij zorgen ervoor dat ieder kind een echt oranje gevoel krijgt tijdens de clinics en dat plezier voorop staat. Om te zorgen dat iedereen ongeveer op hetzelfde niveau mee kan doen, worden groepen naar leeftijd ingedeeld.

Data en indeling groepen
13 oktober 10:00 – 12:00 uur – 14 t/m 18 jaar
13 oktober 14:00 – 16:00 uur – 6 t/m 13 jaar
14 oktober 10:00 – 12:00 uur – 14 t/m 18 jaar
14 oktober 14:00 – 16:00 uur – 6 t/m 13 jaar

Hoe kun je hierbij zijn?
Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar per tijdstip. Om een plekje te bemachtigen, kun je je opgeven via Seaters. Let op: kijk goed of jij op de aangegeven datum en tijdstip ook in Zeist aanwezig kunt zijn.

Seaters werkt als volgt:
1. Maak een account aan via Seaters of log in met je Facebook-account.
2. Registreer je voor de exclusieve KPN fangroep met code 'gekopkpn'.
3. Meld je aan voor de wachtrij van KPN voetbalclinic.
4. Het percentage dat je na aanmelding ziet, duidt aan hoeveel procent kans je maakt om te winnen. Hoe hoger, hoe meer kans!
5. Behoor je tot de gelukkigen? Dan krijg je snel een mailtje van Seaters om jouw deelname aan de KPN voetbalclinics te bevestigen.

Ook interessant voor jou:

Sport

Spike: WFL Final 8

Sport

Zo kijk je Formule 1 live bij KPN

Sport

3 apps voor echte Eredivisiefans