4 september 2018 5 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Voetbal jij mee met de Eredivisiehelden?

Het voorjaar komt er weer aan! De hoogste tijd om te genieten van de KPN voetbalclinics. Dit jaar organiseert KPN als sponsor en fan van de Eredivisie voetbalclinics op het complex van verschillende Eredivisieclubs. Bij deze clinics zijn er ook dit jaar weer Eredivisiespelers aanwezig.

KNVB Voetbalclinics


Kan jouw kind geen genoeg krijgen van voetbal? Dan is deze voetbalclinic een geweldige ervaring voor jouw kind. Samen met een vriend/vriendin maakt jouw kind kans om hierbij aanwezig te zijn. Naast technische en tactische oefeningen is er veel ruimte voor fun. Ook zijn er spelers van Eredivisieclubs aanwezig waar jouw kind de laatste trucjes van kan leren. En uiteraard is er ook tijd voor een foto en een handtekening.

Voor wie?
De clinics zijn toegankelijk voor alle kinderen in de leeftijd van 6 t/m 13 jaar die affiniteit hebben met voetbal, lid of geen lid van een club. De organisatie achter deze clinics is TribeSports. Zij zullen ervoor zorgen dat ieder kind op zijn of haar eigen niveau mee kan doen!

Data en tijdstip
Vitesse - 10 april 13.00-16.00
Willem II - 17 april 13:30-16:30
Excelsior - 24 april 14:30-17:30
Fortuna Sittart - 1 mei 14:00-17:00
FC Utrecht - 7 mei vanaf 13:00

Hoe kun je hierbij zijn?
Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar per clinic. Om een plekje te bemachtigen, kun je je opgeven via Seaters. Aanmeldingen voor de clinics gaat per 2 kinderen. Let op: kijk goed of jij op de aangegeven datum en tijdstip ook bij de club aanwezig kunt zijn.

Seaters werkt als volgt:
1. Maak een account aan via Seaters of log in met je Facebook-account.
2. Registreer je voor de exclusieve KPN fangroep met code 'gekopkpn'.
3. Meld je aan voor de wachtrij van KPN voetbalclinic.
4. Het percentage dat je na aanmelding ziet, duidt aan hoeveel procent kans je maakt om te winnen. Hoe hoger, hoe meer kans!
5. Behoor je tot de gelukkigen? Dan krijg je snel een mailtje van Seaters om jouw deelname aan de KPN voetbalclinics te bevestigen.

Ook interessant voor jou:

Sport

Spike: WFL Final 8, wie gaat er winnen?

Sport

Zo kijk je Formule 1 live bij KPN

Sport

3 apps voor echte Eredivisiefans