16 maart 2018

Samsung Galaxy S9+: spectaculaire shots!

16/03/2018 - Samsung doopte de Galaxy S9(+) met de slogan The Camera. Reimagined. Dat is niet voor niets: de camera van de smartphone is uitgedost met waanzinnige lenzen, sensoren en extra features. Blaas al jouw Facebook en Instagram volgers omver met de nieuwe Samsung Galaxy S9(+) en deze handige smartphone fotografietips. #Likes gegarandeerd!

@jenniefromtheblog maakt spectaculaire shots met de Samsung Galaxy S9+

Uit je #masonjar

Ben jij een echte foodie? En deel je al jouw hapjes en sapjes graag via social media? De speciale Food Filter van de Samsung Galaxy S9(+) helpt je daarbij. Hiermee krijgen al jouw culinaire shots een extra smakelijk tintje. En door een automatisch vervaagde achtergrond spatten de kleuren van je bord en uit je masonjar. Met de Samsung Galaxy S9(+) maak je foto's om wat te watertanden. #foodporn

Foto maken met S9

Samsungs #oogappeltje

De camera van de Samsung Galaxy S9(+) heeft een variabel diafragma. Hierdoor reageert de revolutionaire camera als een menselijk oog. Voor jou betekent dit dat je met de S9(+) haarscherpe foto’s kunt maken in alle lichtomstandigheden. Wil je wat zonneschijn toevoegen aan een regenachtige dag? Met de Samsung Galaxy S9+ kan het. Pas de kleuren aan en #hellosunshine!

Zo hey, #bokeh

De Samsung Galaxy S9 Plus is opgetuigd met een dubbele camera aan de achterkant. Hierdoor kun je eindeloos spelen met scherptediepte-effecten in je foto's: een haarscherpe voorgrond met een wazige achtergrond. Zo komt het onderwerp van je foto nog beter naar voren. In de wereld van smartphonefotografie heet dit het Bokeh-effect.

Voeg nóg meer sprankeling toe aan je foto's met de speciale Bokeh-filters. Zo kun je achtergrondverlichting transformeren in allerlei creatieve vormpjes: van sterretjes tot sneeuwvlokjes en van vlindertjes tot konijntjes. #like!

Bokeh-effect


Super sloooow, #supercool

Eén van de meest bijzondere mogelijkheden van de nieuwe Samsung Galaxy S9(+) is filmen in Super Slowmotion. Samsungs Super Slow-mo laat je de indrukwekkende details zien van split seconds die je anders met het knipperen van je ogen zou missen. Zoals het winnende doelpunt van een voetbalwedstrijd, een stunt van je huisdier of het confetti-moment op een festival.

De slimme sensoren van de Samsung Galaxy S9(+) filmen met een snelheid van 960 frames per seconde. Daarmee kun je een fractie van een seconde uitrekken tot maar liefst 6 volle seconden. Is timing niet jouw sterkste punt? Geen probleem met de Samsung Galaxy S9(+). Want door het inschakelen van Motion Detection, oftewel bewegingsdetectie start de camera automatisch met het opnemen wanneer hij beweging waarneemt. Zo is het moment van opnemen altijd perfect. #timing!

Extra leuk: je kunt je super slome beelden bewerken en als GIF’jes delen met je vrienden via Whatapp en al jouw andere sociale mediakanalen.


#LOL met AR Emoji

Berichtjes sturen wordt pas echt leuk met AR Emoji. Samsungs AR Emoji is vergelijkbaar met Apples Animoji: geanimeerde poppetjes met jouw gelaatsuitdrukking. Deze poppetjes kun je naar hartelust stylen zodat ze écht op je lijken: van oogkleur tot kapsel en van kleding tot accessoires. Is je AR Emoji klaar? Dan maakt de Galaxy S9(+) er automatisch een GIF'je van die je naar je vrienden kunt sturen. #lol!

Emoji
Emoji


The #selfie. Reimagined.

Ook de front-camera van de Galaxy S9(+) is reimagined. Bovenin het naadloze schermdesign van de smartphone zit een krachtige 8-megapixelcamera voor de beste selfies. Breng jouw #duckface optimaal naar voren door de achtergrond te vervagen met de Selfie Focus.


Ontdek meer over de
Samsung Galaxy S9+.

Benieuwd naar de camera van de Samsung Galaxy S10?

Ook interessant voor jou:

Mobiel

Suuuuuuper slooooooome video’s

Mobiel

Eerste indrukken Samsung Galaxy S9

Mobiel

9 tips Samsung Galaxy S9 en S9+