24 mei 2019 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Update van de iTV App

Onze iTV app is weer vernieuwd voor Android en iOS! Met de meest recente update voor Android mis je nooit meer het begin van een programma met Begin Gemist. Op de iOS app kun je vanaf nu nog gemakkelijker inloggen met Touch ID of Face ID. Lees hieronder meer over deze verbeteringen!

iTV app


IPhone gebruikers opgelet: inloggen nu nog makkelijker!

Inloggen in de iOS app is nu nog gemakkelijker geworden! Na het inloggen in de iTV app kun je kiezen om voortaan in te loggen met Face ID of met Touch ID. Wel zo gemakkelijk!  

Daarnaast is de iOS app nu ook beschikbaar in het Engels. For all our customers who don’t speak Dutch ór for those who prefer the English language, we proudly present the English iTV app! The app will automatically show the English texts if your device language is set to any other language than Dutch. You’re welcome!

Veel verbeteringen voor Android gebruikers

Vanaf nu zijn alle films en series van het Basis- en Pluspakket te zien in de iTV App. Op de Films-pagina vind je meteen een overzicht van de nieuwste films. Je kunt ook filters toepassen om de best beoordeelde films te zien, of van films van een bepaald genre. Superhandig toch?

Als je in de trein je favoriete programma zit te kijken, dan wil je natuurlijk je programma even op pauze zetten om je overstap te kunnen maken. Of wanneer je net te laat inschakelt, dan kun je heel eenvoudig op de ‘Begin gemist’ button drukken. Kijk je vervolgens liever naar de live uitzending? Dan drup je simpelweg op de ‘LIVE’ knop. Deze features konden ook al op de iOS versie.

iTV app voor Windows binnenkort niet meer beschikbaar

Gebruik jij de oude iTV Online app voor Windows op je PC, laptop of tablet? Binnenkort is deze app niet meer te gebruiken. Vanaf 3 juni is het niet meer mogelijk om programma’s te kijken, en vanaf juli zal de app helemaal niet meer werken. Wel is het mogelijk tv te kijken vanaf je laptop of pc via interactievetv.nl (Let op: deze website is niet toegankelijk vanaf een smartphone of tablet.) En het mooie is: deze website is onlangs ook vernieuwd! Hier is het ook mogelijk om jouw favoriete programma’s terug te kijken. Wel zo fijn!

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

De geheel vernieuwde iTV website

Films, series & TV

TV kijken waar, wanneer en hoe jij maar wil

Internet

Tv-kijken via je Google Chromecast