2 april 2019 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Update van de iTV App

Misschien heb je het al gezien: onze iTV App is weer vernieuwd voor Android en iOS! Met de meest recente update is het nu ook mogelijk om live te pauzeren en programma’s opnieuw te starten. Ook kun je nog makkelijker films en series kijken. Lees hier meer over deze verbeteringen.

iTV app

Nog makkelijker films en series kijken

Vanaf nu zijn alle films en series van het Basis- en Pluspakket te zien in de iTV App. Op de Films-pagina vind je meteen een overzicht van de nieuwste films. Je kunt ook filters toepassen om de best beoordeelde films te zien, of van films van een bepaald genre. Superhandig toch?

Begin Gemist & Live TV pauzeren

Als je in de trein je favoriete programma zit te kijken, dan wil je natuurlijk je programma even op pauze zetten om je overstap te kunnen maken. Of wanneer je net te laat inschakelt, dan kun je heel eenvoudig op de ‘Begin gemist’ button drukken. Kijk je vervolgens liever naar de live uitzending? Dan drup je simpelweg op de ‘LIVE’ knop.

Begin Gemist & Live TV pauzeren


iTV Online voor Windows binnenkort niet meer beschikbaar

Gebruik jij de oude iTV Online App op een Windows PC, laptop of tablet? Dan is deze App binnenkort niet meer te gebruiken. Wel is het mogelijk tv te kijken vanaf je laptop of pc via interactievetv.nl (Let op: deze website is niet toegankelijk vanaf een smartphone of tablet.) En het mooie is: deze website is onlangs ook vernieuwd! Hier is het ook mogelijk om jouw favoriete programma’s terug te kijken. Wel zo fijn!

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

De geheel vernieuwde iTV website

Films, series & TV

TV kijken waar, wanneer en hoe jij maar wil

Internet

Tv-kijken via je Google Chromecast