1 maart 2019 2 min Auteur: Redactie Beleef KPN

De nieuwe iTV app update

Misschien had je het al door, maar we hebben de iTV app een update gegeven. Met deze update heeft de app een nieuw design gekregen en is een aantal nieuwe mogelijkheden toegevoegd.

iTV app


Wat is vernieuwd?

Begin Gemist en Live TV pauzeren

Je kan nu een programma dat al gestart is vanaf het begin bekijken door op de ‘Begin gemist’ knop te klikken. Door op de “LIVE” knop te klikken ga je terug naar het live-moment van het programma. Daarnaast is het mogelijk life te pauzeren door op de pauze-knop te klikken.

Films en series

Alle films en series van het Basis- en Pluspakket zijn nu terug te vinden in de iTV app. Op de Films-pagina vind je een overzicht van de nieuwste films. Hier kan je ook volgorde sorteren, sorteer bijvoorbeeld op de films met de beste beoordeling. Ook zijn films opgedeeld in genres waardoor je gemakkelijke selectie kan maken van films die jou aanspreken. Op de serie-pagina vind je het overzicht alle beschikbare series. Wanneer je op een serie klikt om je in een overzicht van alle seizoenen en afleveringen.

Persoonlijke TV

Als je de eerste keer inlogt in de iTV app krijg je een scherm te zien waarin wordt gevraagd of je persoonlijke aanbevelingen wilt krijgen, op het gebied van tv-tips en persoonlijke reclame. Wil je de voorkeuren aanpassen, dan kan je dit doen door te navigeren naar: Profiel > Instellingen > Persoonlijke TV te navigeren. Hier kan je persoonlijke aanbevelingen en/of reclames kiezen of de persoonlijke aanbevelingen volledig uitschakelen. Belangrijk: deze voorkeuren worden niet gedeeld met adverteerders.

Apparaatbeheer

Om misbruik te voorkomen mogen er maximaal 5 apparaten zijn aangemeld op de iTV app. Dit wordt bijgehouden in Apparaatbeheer. Hierin kun je de apparaten beheren die zijn aangemeld op je abonnement. Dit gaat alleen over apparaten die gebruik maken van de iTV app. Apparaatbeheer kun je terugvinden in: Profiel > instellingen > Apparaatbeheer.

Download de Interactieve TV app van KPN

De iTV app is te downloaden in verschillende app stores. Heb jij de app al? Dan krijg je automatisch de update aangeboden.

Ook interessant voor jou:

Gezin

YouTube Kids gelanceerd in Nederland

Events & Winacties

Win Eredivisie wedstrijdkaarten met Seaters!

Mobiel

In heel de EU online tv-kijken met de iTV app