25 juni 2019 4 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Train jij deze zomer als Oranje?

De zomer staat voor de deur en het WK voetbal voor vrouwen zit er bijna op. Als sponsor en fan van het Nederlandse voetbal wil KPN zoveel mogelijk kinderen mee laten doen aan voetbalkampen en clinics om plezier te beleven aan voetbal, maar ook om te ervaren hoe het voelt als een echte Oranje international. Daarom is er ook deze zomer de KNVB Campus weer een speciale KPN-week waar kinderen van KPN klanten een week kunnen leven en trainen als echte OranjeLeeuwin of OranjeLeeuw.

KNVB Voetbalclinics


Samen met een vriend/vriendin maakt jouw kind kans om deel te nemen aan het KPN Voetbalkamp in de week van 5 t/m 9 augustus. Naast technische en tactische oefeningen is er veel ruimte voor fun. De kinderen ontvangen een oranje tenue waar ze deze week in trainen en overnachten ook op de KNVB Campus.

Voor wie?
Het voetbalkamp is toegankelijk voor alle kinderen in de leeftijd van 8 t/m 15 jaar die affiniteit hebben met voetbal, lid of geen lid van een club. De organisatie achter deze clinics is TribeSports. Zij zullen ervoor zorgen dat ieder kind op zijn of haar eigen niveau mee kan doen!

Data en tijdstip
5 t/m 9 augustus (inclusief overnachten)
Locatie: KNVB Campus in Zeist

Hoe kun je hierbij zijn?
Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar voor dit voetbalkamp. Om een plekje te bemachtigen, kun je je opgeven via Seaters. Aanmeldingen voor de clinics gaat per 2 kinderen. Let op: kijk goed of jij op de aangegeven datum en tijdstip ook aanwezig kunt zijn.

Seaters werkt als volgt:
1. Maak een account aan via Seaters of log in met je Facebook-account.
2. Registreer je voor de exclusieve KPN fangroep met code 'gekopkpn'.
3. Meld je aan voor de wachtrij van KPN voetbalkamp.
4. Het percentage dat je na aanmelding ziet, duidt aan hoeveel procent kans je maakt om te winnen. Hoe hoger, hoe meer kans!
5. Behoor je tot de gelukkigen? Dan krijg je snel een mailtje van Seaters om jouw deelname aan de KPN voetbalclinics te bevestigen.

Ook interessant voor jou:

Sport

Spike: WFL Final 8, wie gaat er winnen?

Sport

Zo kijk je Formule 1 live bij KPN

Sport

3 apps voor echte Eredivisiefans